Це ж Фарік 5йВбий п'ять тіпів, щоб вбити головного тіпа і зачистити локацію
Це всі ігри юбіків.Це ж Фарік 5й
Вже дискові видання є? Кайф, треба взяти з полиціTLOU 2 шикарно йде на ПК. В порівнянні із резізом першої частити просто ідеально
Їх на ПК роблять взагалі? Окрім дуже видатних та колекційних виданьВже дискові видання є?
О! Я періодично заходжу, якусь частину добудую, чи лінію протягну залізничну та й виходжу. Нових квестів точно завезли - типу квантової хрініА я знов в Satisfactory залип. Тепер там нових монстрів завезли. Ну як нових, більш просунутих старих скоріше.
Вони вбили Кенні...TLOU 2 шикарно йде на ПК. В порівнянні із резізом першої частити просто ідеально
Все логічно, як на менеВони вбили Кенні...
Сволота
Блін! Я якось хотів спробувати таке, тобто нову гру, але мабуть не потягну ще раз. Вже 200 годинА, я почав нову гру, так ото страждаю поки що. З початку приъхав, знайшов там поруч нафту, зробив електростанцію і мене опіздюлили і поки що ніяк туди не доберуся, бо там такі демони, що як я перший раз туди проліз хєр його зна.
То окремий вид збочення - налаштування потягів.А я на якійсь сохранці зробив таку залізницюЗробив кучу станцій, була задумка, що поїзди будуть перевозити рєси з локації в локацію по колу, але чомусь вони не схотіли завантажуватись/розвантажуватись в автоматичному режимі.
Таке лайно наприкінці почалосьВсе логічно, як на мене