ГаМаФлуд

• 🔴 15:12 Повітряна тривога в Харків.обл.
TLOU 2 шикарно йде на ПК. В порівнянні із резізом першої частити просто ідеально

А я знов в Satisfactory залип. Тепер там нових монстрів завезли. Ну як нових, більш просунутих старих скоріше.

О! Я періодично заходжу, якусь частину добудую, чи лінію протягну залізничну та й виходжу. Нових квестів точно завезли - типу квантової хріні

Та да, кучу інопланетних технологій зробили, тепер сфери і петлевики на щось потрібні. І більш просунуту зброю виробляти тепер треба, бо за боксітом із нобеліском вже не пролізеш.

Останнє редагування:
А, я почав нову гру, так ото страждаю поки що. З початку приъхав, знайшов там поруч нафту, зробив електростанцію і мене опіздюлили і поки що ніяк туди не доберуся, бо там такі демони, що як я перший раз туди проліз хєр його зна.

Блін! Я якось хотів спробувати таке, тобто нову гру, але мабуть не потягну ще раз. Вже 200 годин

Була задумка через всю карту залізничну колію кинути по колу, чисто декор з потягом, який кружляє. Так то я через всю карту електроенергію протягнув по колу, у мене радарна вежа на самій вищій точці карти

Всьо, ти мене запалив на нові звершення!

Останнє редагування:
А я на якійсь сохранці зробив таку залізницю Зробив кучу станцій, була задумка, що поїзди будуть перевозити рєси з локації в локацію по колу, але чомусь вони не схотіли завантажуватись/розвантажуватись в автоматичному режимі.

То окремий вид збочення - налаштування потягів.
Пробував вантажівку заставити доставляти вантажі, то простіше кинути конвейєрну лінію на кілька км
У мене навіть один дрон є, радіоактивні відходи вивозив

Ага Лесбухи, транс діти, помста, кров, кишки і гриби

Часи змінюються, але чорні чоловіки до кінця не доживають🤣

Неочікувано намалювався Чорнобиліт 2 в ранньому доступі. ВІдкритий світ, актіон-РПГ...

Шо там чутно, диск з Облою на поличці з'явиться чи там денува?