Re: ГаМаФлуд
Що на третій нема ніхріна, що на четвертій. Воно все виходить на комп, якщо не все, то більша частина. Ігри я рідко чекаю, мені якось пох до того, що вона вийшла і всі гарячим сцють. Я тормоз комунізма в цьому плані. Останнє за чим я трохи слідкував, це було Атомік харт. Гра так і не вийшла і хрін його зна вийде чи ні. Срати нею. Вона вже застаріла на сьогодні. Тройку я взяв чисто для справжнього God of War. Ще скуштую Анчартед, перепройду Одні з нас можливо. Ще мене цікавило глянути на Shadow of the colossus, бо на плойці 2 вона дуже стара. А що провального в Плойці 3? Вона підримує Full HD. Десяток ігр пробігти і продати. ГТА 5 грати чи що на ній? Дябла 3 мені попала на ній, я таке не граю, але спробую.
4 плойка мені не потрібна, аж поки її не ломануть повністю. Да і то тільки "Одні з нас 2" спробувати.
Зараз я граю Сатісфакторі. 140 годин вже в ній. Батлфілд 3 був 800 годин для порівняння. А Батлфілд 3 я любив до хворобливості.
До речі про "ремастер". Бачив я Одні з нас на плойки 3 і 4, не на ютубі, а грав сам. Різниця в накрученій різкості, можливо це HDR якого нема в плойці 3. Так що не треба мені про це чудесне слово "ремастер"