Добрий день. Мій французика інколи ,епізодично підчухується. Дуже часто це відбувається коли він хоче на вулицю , або їсти(інакше він про те що хоче ніяк не повідомляє) чешеться і дивиться прямо в очі. На боках вже випала шорстка є місця де він розчесує до рожевих плямок. Симпаріку дала днів10 назад.6 тижнів тому нам поставили діагноз Гастроентероколіт. Лікування пройшли : квамател , ношпа і лікувальний корм Specific 6 тижнів він його їв, ну дуже туго)перейшли на корм Josera для чутливого травлення(3 дні їсть , корм сподобався , ість із задоволенням) . Але проблема залишається то більше то меньше , чухається тільки тоді коли щось від нас хоче. Раніше , до діагноза(гастроентероколіт) був на натуралці чух був і тоді , але меньший.
Песику 4 роки. В мене він 1 рік , де і у кого він жив не знаю дістався через треті руки , дуже жалко його класний песик. У кого є такі ж самі проблеми. Що це алергія чі нервове чі вже залікували?
Песику 4 роки. В мене він 1 рік , де і у кого він жив не знаю дістався через треті руки , дуже жалко його класний песик. У кого є такі ж самі проблеми. Що це алергія чі нервове чі вже залікували?