Тут могла бути Ваша реклама!

Фойе КиноТеатраХФ

🟡 01:12 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 01:12 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
А ось це можна не дивитись. Обіцянки на гривню, справи на рубль. Я звик до чудернацького менталітету кореянців, але закохані та стурбовані кореянці - це крінж другого ступеня

По факту не стільки заворожуючий трилер, скільки чергова шмарклива пафосна дорама

А вам не зустрічалось це кіно українською? Я шукала - нема. Чи ще не виклали, чи не вмію шукати.

• 🟡 01:12 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
А вам не зустрічалось це кіно українською? Я шукала - нема. Чи ще не виклали, чи не вмію шукати.

Мені навіть цей фільм не зустрічався :rolleyes:
Я так зрозумів, це корейська версія екранізації М.Едвардсона ?
Бачив, що є шведська адаптація

Мені навіть цей фільм не зустрічався :rolleyes:
Я так зрозумів, це корейська версія екранізації М.Едвардсона ?
Бачив, що є шведська адаптація
Це по роману "Вечеря" нідерландського письменника Германа Коха.
Раніше по ньому вже робили кіно.

Останнє редагування:

Доброе утро. :)
На Салтовке с утра вкусно пахнет ореховыми рогаликами и грибным дождем.

IMG-4469.jpg

Всем хорошего ноября! :)
Як мило) рогалі, і нема війни, печиво це дуже особиста річ, інтимна.

Назад
Зверху Знизу