Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Финал ватного Харькова?

🟠 22:03 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 22:03 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
От тут ти і спиздів, першими хто став до захисту Вітчизни були боровольчі батальйони з тих самих революціонерів. Я не питаю де ти громадянин, був коли почало гриміти.

Я знімаю капелюх перед тими "першими"...

Зараз тварюки усяких рангів нам пояснюють шо це було не правально. Най повиздихають.

• 🟠 22:03 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Неуж то зачатки совести остались и хоть какая то ответственность заставляет их отбрехиваться всеми силами от результатов своих "трудов праведных"...
То ти отими трудами називаєш волання, Хуйло введи? Так то ви репетували, адекватні спостерігали, але даремно, потрібно було відразу підсрачників надавати.

Зараз тварюки усяких рангів нам пояснюють шо це було не правально.
Всіляко намагаються винищити, бздять що у них запитають, за що патріоти загинули.
Невже за то щоб вони на тому наживались?

Най повиздихають.
Разом з всілякою нечестю що заважа нам жити по людські.

Это не агрессия, это попытка свалить свои неудачи на других. Типа они белые и пушистые а во всех бедах виноваты ватники, сепары, коллаборационисты, адепты кремля и другие.
Они прекрасно знают что народ Украины выразил квоту доверия и предоставил им карт-бланш. Но они этим воспользоваться не сумели, усугубили ситуацию и проеб@ли государственные земли. Рано и поздно за свои поступки придётся отвечать перед народом Украины. Судный день грядёт. При Сталине их бы уже расстреляли, а сегодня народ Украины может выразить им только своё презрение. Вот они и мечутся.
Тут ти маєш рацію.:D
Сепари, це не ті, кого вони називають!
Сепари,це вони. Порушені економічні, політичні, культурні зв'язки. І не тільки з Росією, а і з іншими країнами. Закуповувати російський газ у Словаччині і при цьому говорити про незалежність від російського газу. Це яким йолопом треба бути, щоб це підтримувати?
Просрати Крим. Почекайте він повернеться. Якщо захоче.
Так хто тут сепар?
:ганьба:

студент! Как мало денег в этом слове
Жебрачко проходь мимо,я не подаю.

видишь, не могут они мовчки, якесь шило их в одне мисто свербить!

По научному это называется агония.
Ото я бачу що я один тут, а вас ціле стадо "агонізує".
Я просто займаюсь стёбом, а ви прямо на кізячину себе ізводите.

Тут ти маєш рацію.
Сепари, це не ті, кого вони називають!
Сам зрозумів що понатискав, навчись великі дерева підсцикати, а потім підходь до дятьків цигарку стрельнути.

pat7on кончай употреблять псилоцибиновые грибы!

Що уже ошпарив ноги? Не обсцикайся попередчасно, держи себе, за яйця, то головнє.
Спробуй увімкнути залишки сірої речовини, може допоможе відбрехатись?

Я вижу главную проблему что какая-то тварюка специально раскалывает украинский народ, сеет вражду и неприязнь между людьми. Специально отвлекают народ от социальных проблем, проблем разрушенной экономики, воровства, коррупции и казнокрадства. Нарушаются все принципы соборности и коллегиального принятия решений развития страны. Сегодня гордый и великий народ Украины как гадюка пляшет под дудку МВФ беспрекословно выполняя все его требования в ущерб интересов малозащищённых слоёв населения. Нет чёткого плана развития экономики, малого и среднего бизнеса. Эти придурки с голой задницей надумали народ декоммунизацией угостить. Причём за бабки народа. Забрали последние копейки у пенсионеров чтобы таблички поменять. Великую страну довели до уровня африканской республики.
Ти диви як патріотично заспівав, і ватність майже щезла...
Маладєц! Швидко реагуєш.

Останнє редагування:
ну да, Харьков не слился,Харьков- затаился:yahoo:
то, что ребеллы или сидят, или в бегах, или залегли , говорил об их слабой организованности, неподготовленности, а не о силе сбу
более того. то что или сидят, или в бегах, или залегли- "заслуга" авакова, приславшего оперативно винниицких отморозков, а не сбу

Вовремя сепарам пизды вломили. Жаль что не сожгли как в Одессе. Хороший сепар - только дохлый сепар.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Отой що зліва наче на тебе схожий? Я вірно вгадав? Бо той що праворуч то Петросян, алє ж ти не Петросян, той розумніший, пробач на то, але я брехати не вмію.

я чоловічої статі, без збочень.

:confused:
з псевдо Карат? В Жіночому пише Карат, не ти?:)

хехе
а ось і хлопці
В Одессе решили провести в противовес акции ЛГБТ-сообщества «Марш традиционных ценностей»
«Мы призываем 14 августа выйти всех на защиту традиционной семьи и показать, что Одесса является городом традиционных ценностей. Традиционная семья — здоровая нация»,-

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

тут вже бай-бай закордон. Ще й каратам підсрачників надають

Ще й каратам підсрачників надають
Не сподівайся. Краще піди свій відростень побав.

Алєж, ну що ти за муку собі на мізки взяв
Та друкуй вже скрЄпною, не гвалтуй гугл
Ванько-Машко, не тобі вказувати якою мовою я буду висловлювати свої думки. Авторський трактат то допуска, як хочу так і пишу.

Жебрачко проходь мимо,я не подаю.

а що ти сьогодні доляра заробив, понтуєшся, ммм?:)

Авторський трактат то допуска, як хочу так і пишу.

аффтар
пишите потише

ох '

так и будут ущербность теперь кликать - *мимо*:іржач:

а що ти сьогодні доляра заробив, понтуєшся, ммм?
Звиняй, може тобі не повезло та молодші шлёндри конкурентно боки помняли то я яким боком до того? До мене не липни, від тебе смердить.

Назад
Зверху Знизу