когда?не было тысяч убитых, миллионов беженцев и Крым был украинским
Естет...Я просто так отвлекаюсь
А стосовно відповіді на мої запитання, маєш що сказати?запамятовал или засомневался и ищешь поддержку правоверия, не?
Будиш своїй бабі вказувати як щі варити, вкурив?многого не знаешь, подупревед
Ти мене звинувачуєш,
Бредишь? Под патриота косишь? А страну готов за две бутылки баварского пива продать, евроинтегратор хренов. Этож как надо низко пасть чтобы страну довести до такого состояния. Разруха, падение производства и ВВП, война, отжатые территории, а они сидят на заборе и на Европу дрочат. Шевченко бы в гробу перевернулся глядя на таких "патриотов".
Причем если в 2013 году украинец на свою зарплату мог купить 314 литров бензина марки А-95, то в этом – около 242 литров (при нынешней средней цене по Украине в 22 грн/л). Аналогичная ситуация с «хлебным индексом»: 770 батонов в 2013-м против 711 батонов в этом году (при средней цене в 7,5 грн за полукилограммовое изделие).
Бредишь? Под патриота косишь? А страну готов за две бутылки баварского пива продать, евроинтегратор хренов. Этож как надо низко пасть чтобы страну довести до такого состояния. Разруха, падение производства и ВВП, война, отжатые территории, а они сидят на заборе и на Европу дрочат. Шевченко бы в гробу перевернулся глядя на таких "патриотов".
До майдана москали были другими? Ведь они украинцев убивали тысячами и крым смародерствовали.до майдана
Та я знаю, і тому терпляче чекаю, коли нарешті ти наведеш факт моїх дописів на жіночому форумі.Это мои проблемы
.... Шевченко бы в гробу перевернулся глядя на таких "патриотов".
То тобі пазухою підійшло, свого бзда не впізнаєш?ты не моешься
Не зводь себе до стану кізяка, я не зможу стати москаликом і хромосоми не ті та і щелепа не аномальна.Мову, москалику, вчи.
А стосовно відповіді на мої запитання, маєш що сказати?
Бредишь? Под патриота косишь? А страну готов за две бутылки баварского пива продать, евроинтегратор хренов. ....
- це вже мем навіть не стіки Mосковії, скіки твого укоханого сере-сере (сєґодня он іґраєть джас, а зафтра Роодіну прадаст, п.дарасЪ)А страну готов за две бутылки баварского пива продать
.- пропаганда Хуйла ся намагає "втюхать мислюЪ", що сучасна мізера є виником Mайдану, а ніяк не "свєтлим будущім" до котрого пхав Україну сере-сере та ганебних дій усіх отих кравчуків-кучм-унітазієвЭтож как надо низко пасть чтобы страну довести до такого состояния
- це теж вже пропаганда Хуйла: падіння виробництва, розпочате ще Унітазієм, було підсилене агресією Хуйла, а провину за це пропаганда Хуйла ся намагає знову навісити на Mайдан, на свідомих українців, на прихильників повернення до Eвропи - бо Eвропа очима совков є "ґєєннай оґненнайЪ", тоді як рай - то Расія-матушкаЪ з Хуйлом-батюшкайЪ.Разруха, падение производства и ВВП, война, отжатые территории, а они сидят на заборе и на Европу дрочат.
Ну й розумний же ти, брате. Аж страшно! Гордість за Україну бере, як почитаю тебе.коли я першого разу почув про те, що співробітникам пропаганди Хуйла заборонено відповідати на 2 "сакральних" запитання, я подумав, що це - жарт, фейк, тощо. Aле досвід показує, що це - правда: ЖOДEН з хуйлят / павликов-морозових не відповів не оці запитання - такої глупоти я від пропаганди Хуйла навіть не чекав ...
я є патріотом України, хоча до війни цурався слова "патріот", ти є патріотом Недососсіі як колонії нового сере-сере - Mосковії: ти "ґоніш" пропаганду Хуйла отак природно та щиро, що вже сам цього не помічаєш:
1. - це вже мем навіть не стіки Mосковії, скіки твого укоханого сере-сере (сєґодня он іґраєть джас, а зафтра Роодіну прадаст, п.дарасЪ)
2. .- пропаганда Хуйла ся намагає "втюхать мислюЪ", що сучасна мізера є виником Mайдану, а ніяк не "свєтлим будущім" до котрого пхав Україну сере-сере та ганебних дій усіх отих кравчуків-кучм-унітазієв
3. - це теж вже пропаганда Хуйла: падіння виробництва, розпочате ще Унітазієм, було підсилене агресією Хуйла, а провину за це пропаганда Хуйла ся намагає знову навісити на Mайдан, на свідомих українців, на прихильників повернення до Eвропи - бо Eвропа очима совков є "ґєєннай оґненнайЪ", тоді як рай - то Расія-матушкаЪ з Хуйлом-батюшкайЪ.
но й ким ти по цьому є, як не патріотом Mосковії/сере-сере
мне то зачем ,я ж не укрофан, как вы
из California значит можно базлать?
То тобі пазухою підійшло, свого бзда не впізнаєш?
Не зводь себе до стану кізяка, я не зможу стати москаликом і хромосоми не тi, та і щелепа не аномальна.
Я чекаю, а поки ти брехло, та будиш ним поки не доведеш зворотнє.
Будиш своїй
я є патріотом України, хоча до війни цурався слова "патріот"
Я чекаю, а поки ти брехло, та будеш ним поки не доведеш зворотнє.кого ты там все время будЫш ?
Мову вчи, дурню
вы же украинафоб, потому и приезжайте.мне то зачем ,я ж не укрофан, как вы
Ваши предложения, что делать...Как уже достали эти псевдопатриоты! Тупость, ложные ценности, громадное количество пафоса и амбиций наносит непоправимый вред Украине. Любовь к Родине у них имеет какой-то особенный сакральный характер. А ещё бесит то что этой любовью к Родине начали пиарится афишируя её на каждом углу и заборе. Главные государственные ценности такие как благосостояние народа, развитая экономика, территориальная целостность, здоровье и жизни украинцев у них находятся на самом последнем месте, для них это не ценности. Глядя на всё это начинает уже тошнить от этих лжепатриотов.
Для меня Родина это прежде всего люди, простые украинцы. Свою любовь к Родине я выражаю делая добрые дела для людей, основу любого государства. Я не рисую флаги на заборах, не майданю, не тяну за уши соседа в Европу, я просто люблю свою Родину и делаю всё возможное чтобы она выжила в это трудное время, пока её ещё не залюбили до смерти быдлопатриоты.
Балабол...Что и требовалось доказать, что эти "патриоты" загонят страну в могилу.