Light said:2 бармалей: просто некоторые Ваши "земляки" ведут себя через-чур рьяно и нагло, вот поэтому (надеюсь) недавно и была тема где нужно было выражаться на укр языке
На английском надо, вы неправильно сделали.
Light said:2 бармалей: просто некоторые Ваши "земляки" ведут себя через-чур рьяно и нагло, вот поэтому (надеюсь) недавно и была тема где нужно было выражаться на укр языке
poni said:Пане Вуйко! Дуже рада бачити вас знову на цьому форумі!(ви мене пам'ятаєте?).
Одразу вибачусь перед усіма за офф, але мені конче необхідно сказати Вуйку, що я змінила своє ставлення до ураїнської, до України та до українців. Мені шкода, що я, коли ми обговорювали тему української мови була оппонентом Вуйка! Тепер ми на одному боці, вельми дякую за це панам россіянам.
sunrise said:На английском надо, вы неправильно сделали.
Vujko said:to poni
велкам до тіхуани!
пара моїх знайомих після всіх ціх подій, а особливо після промови пана путіна про те що "вся украина русскоязичная", сказали що важко тепер їм російською користатися, а одна з них навіть геть перейшла на українськупропоную зібратись і написати пану путіну листа-подяку за зміцнення патріотичних настроїв українців
![]()
Light said:дружище, тебе что доставляет удовольствие доставать людей???
так выйди на улицу и до***сь к любому - и получишь законых 3,14здюлей!
Capricorn said:я теж англійску розумію, але англійска не є наша рідна мова, таким чином не рузумію звідки ця пропозиція. Моя дівчина відмінно знає польску, але це не означає що її тут зрозуміє 90% відвідувачів, на відміну від української
Коломбина said:Санрайз! У Вас весьма специфическая манера шутить... В результате получается несмешно как-то
И еще более специфична марена вести дискуссию - Вам непременно нужно либо обращаться к оппонентам "сверху-вниз" либо откровенно ерничать.
У Вас комплексы, Санрайз. Обратитесь к хорошему психолгу.
А шо так? Несмешно? Треба додаты трохи гумору?
Сверху вниз? Ну, эта, нававерна, ат масковскава комплека старшева брата!
К черту психов, они только бабки горазды получать, в душе человеческой их них никто не смыслит.
poni said:Пане Вуйко, я можу тільки порадити вам прочитати тему "Це не стіыльки про політику, скільки про нас", тоді вам стане зрозуміло, що росіяни не чують нікого крім себе. Тобо ті росіяни, які спілкуються на цьому форумі. У мене ще залишилася надія на те, що інші іх співітчизники вміють бути чемними та уважними до тих, хто з ними спілкується. Але ця надія скоро розтане, якщо і далі полеміка тут буде продовжуватися так само як вона є зараз.
Коломбина said:Не треба додавати ніякого гумору, бо у Вас почуття гумору на жаль зовсім відсутньо![]()
Зрозуміло?
Не... я думаю, что это еще более глубокие комплексы![]()
А Вы, Санрайз, уже изрядно разозлились, не так ли?![]()
А что уже доводилось обращаться?![]()