Фарион

Иpoчka мабуть насправді маленька та ще дурненька..​

Зверніть увагу, що я ніколи не претендувала бути розумною. Я дура..... Запишіть будь ласочка )))) І що ? :попкорн: Навіть не соромлюся цього, бо дуже зручно :квіточка:Дивлюсь іноді на своїх розумних однокласниць. Нічого їм не дав розум. Через 35-40 років будуть нескрізь політизованими бабусями у Nuzhno podumat style )))
 
Тема про Фарион, или про Харьковскую наскальную живопись?
Знаете здесь так много людей, кто пишет чепуху....А я подумала, что буду чепуху рисовать. Я хотя бы оригинальна в своей чепуховости ))
 
Зверніть увагу, що я ніколи не претендувала бути розумною. Я дура..... Запишіть будь ласочка )))) І що ? :попкорн: Навіть не соромлюся цього, бо дуже зручно Дивлюсь іноді на своїх розу:квіточка:мних однокласниць. Нічого їм не дав розум. Через 35-40 років будуть нескрізь політизованими бабусями у Nuzhno podumat style )))
Розумних треба розуміти, а не просто на них дивитись...Мій кіт також сорому не знає..
 
Розумних треба розуміти, а не просто на них дивитись...Мій кіт також сорому не знає..
Ось дивиться.. Я вважаю, що розум - це успіх. Хоча б в чому.
А коли розуму багато (чи так здається), а ні особистого життя та щастя немає, ні грошей, ні цікавої роботи, навіть в 35 дитини немає. Виходить - лише слова
Який сенс з такого розуму ?
 
До речі...Малювала, малювала..Жодного лайку немає...:незнаю: :frown::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::попка::hollering: Чому така байдужість до містецтва ? :квіточка::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::плачу::ганьба:
 
Яка ви нудна бабця (( А з першого погляду здавалася така собі сучасна, модернова фейсбукиня )))) Але ваш час минає...:язик::язик::язик:
Лише Провидіння знає чий час мине скоріше.... Гра.. Дзеркало...
 
До сих пор разницы между нацистами и националистами не знаешь?
представниця корінного народу(с), Тарас Кремінь)) Ірина Фаріон - є саме нацисткою. Ось так - то триста років фаріони (пращури) були австро-угорцями (аж до того часу, коли совок примусово загарбав, та об'єднав Лемберг з Україною) - а вже "корінний народ України". А ми тоді - ХТО ??????
 
Останнє редагування:
Ось дивиться.. Я вважаю, що розум - це успіх. Хоча б в чому.
А коли розуму багато (чи так здається), а ні особистого життя та щастя немає, ні грошей, ні цікавої роботи, навіть в 35 дитини немає. Виходить - лише слова
Який сенс з такого розуму ?
Людина з котячим розумом не може оцінити сенс розуму, ні свого, ні чужого бо в неї ж не вистачає для цього розуму.
 
представниця корінного народу Ірина Фаріон - є саме нацисткою.
Так можна "довести", що ти - буддист , а може навіть марсіанин..Хоча цей твій коментар доводить тільки те, що ти дуже-дуже не розумний...:)
 
Це Ви про себе написали?
В мене все це є. Але це теж тільки слова. Тому , якщо над Валками від моїх негараздів, зійде сонечко, можете думати що завгодно )))
До речі , Валки чудові :квіточка: З Кременчука коли їдимо , такі - Оу..Валки. Майже дома!!!
А ще в Валках є Маркетопт....останній на цьому шляху ))))
 
Назад
Зверху Знизу