Фарион

• 🔴 13:27 Повітряна тривога в Харків.обл.
Уже спросили: "Десантник Андрій Соколов, який з перших днів війни добровольцем пішов на передову, вважає, що війну в Україну привели в основному російськомовні громадяни своєю мовою і своїми політичними поглядами, обираючи у російськомовних регіонах регіоналів і комуністів.....
Так він відреагував на дискусію з елементами образ, цькування, провокацій, яка вибухнула у ЗМІ і соцмережах, після епатажної заяви викладачки Національного університету "Львівська політехніка" Ірини Фаріон про загрозливо-небезпечне для майбутнього України користування російською мовою в армії.

"Ніколи не підтримую Фаріон як політика, бо у рік коли я написав заяву в Українську Гельсінську спілку, вона була комсомольською активісткою та писала заяву на вступ у КПСС. Для мене, це неприйнятний світоглядний бар'єр.

Також не є прихильником її манери спілкування.

Але останні її вислови щодо української мови у війську і характеристика російськомовним, є повністю правильною позицією, яку цілком підтримую.

І мені байдуже мотиви військових, які нехтують українською мовою, бо вони нехтують українським народом, мною, нашою культурою і нашим прийдешнім.

Воювати проти раші - це добра страва, але вона не розв'язує головне питання, питання - яке буде наше майбутнє."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Слово не воробей и теперь все, что ты здесь наваял можно сопоставить с мнением умного воина- десантника. "

Війну в Україну привели в основному російськомовні громадяни. Десантник Соколов уперше підтримав Фаріон​

14:20 9 листопада 2023 р.

Десантник Андрій Соколов, який з перших днів війни добровольцем пішов на передову, вважає, що війну в Україну привели в основному російськомовні громадяни своєю мовою і своїми політичними поглядами, обираючи у російськомовних регіонах регіоналів і комуністів.
Так він відреагував на дискусію з елементами образ, цькування, провокацій, яка вибухнула у ЗМІ і соцмережах, після епатажної заяви викладачки Національного університету "Львівська політехніка" Ірини Фаріон про загрозливо-небезпечне для майбутнього України користування російською мовою в армії.

"Ніколи не підтримую Фаріон як політика, бо у рік коли я написав заяву в Українську Гельсінську спілку, вона була комсомольською активісткою та писала заяву на вступ у КПСС. Для мене, це неприйнятний світоглядний бар'єр.

Також не є прихильником її манери спілкування.

Але останні її вислови щодо української мови у війську і характеристика російськомовним, є повністю правильною позицією, яку цілком підтримую.

І мені байдуже мотиви військових, які нехтують українською мовою, бо вони нехтують українським народом, мною, нашою культурою і нашим прийдешнім.

Воювати проти раші - це добра страва, але вона не розв'язує головне питання, питання - яке буде наше майбутнє."

Вкладення

• mova5689304.jpg
    225.8 КБ · Перегляди: 38
Останнє редагування:
Теперь хотелось бы комментарий Фарионши по поводу его фамилии
О!!! Типичный случай, тебе насрать на суть проблемы, ты провоцируешь обсуждать эту твою хх и так почти все здешние "бойцы"

Зсрнц, она ответила бойцу Жорину, что у него кацапская фамилия. И на этом основании отправила его на московию. А Соколов какая по-твоему фамилия?

А вот умный и образованный десантник Соколов считает иначе "

Читайте також:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

То, что Фарион не задумывается слишком о том, как воспринимают ее слова -это факт. Но ты ведь тоже не умеешь или не хочешь выглядеть умным и образованным политически даже в рамках среднего образования..

шарлиз терон походу проигрывает. ну.. все выбирают то, что им ближе

Опять абстрактный пук в воздух вместо ответа на конкретный вопрос.

Опять абстрактный пук в воздух вместо ответа на конкретный вопрос.
Абстракции необходимы для понимания сложных вопросов, а ты видно парень конкретный, можешь рассуждать только о том, что можно потрогать руками. Ты даже не понимаешь, что этим комментарием подписал приговор своему образованию..Кстати, Жорин-это вроде бы
, тоже конкретный пацан , похоже.."11 липня 2012 року під час суперечки в студентському гуртожитку Максим Жорін почав бити
Вільяма Ашиллє, у відповідь на що той вдарив Жоріна ножем. ...."

Ну-ка, так ты блесни образованием. Для какого этноса типична фамилия Соколов?

И что ты мне про Жорина пишешь, я знаю, что это наш харьковский азовец. Фарионше напиши, то она не в курсе и поэтому по фамилии судит)

А ты не помнишь, какое настороженное отношение было к нацкорпусу в Харькове? Иногда от футбольных фанатов больше пользы политике, чем от профессоров, понимающих процессы, а иногда наоборот.)))

Останнє редагування:
Вполне возможно, что подобные истерические дискуссии происходили, когда израильтяне разрабатывали свой язык иврит...Хотя здесь повод несколько иной об избавлении от сексизмов что ли..

ну по событиям аккурат накидали после статьи №1, статьи №2, реакций 1,2,3...... а то что она говорила от сердца... так не она одна такого мнения придерживаются

на всех уровнях, и венецианская комиссия уже не венецианская, и все такое..