Так ты и есть шахрай ебаныйПан має недовіру до того, що пишуть незнайомі люди , схожі на дурнів , або шахраїв..
Ну нарешті, ну нарешті....добитися ігнору Вегареса міг тільки ніхтоТы хочешь, чтобы этот ролик вместо тебя доказал твою правоту, а ты даже пару слов не скажешь? Так вона ж розказує, що і тебе немає і те що ти пишешь- повна маячня, що не має ніякого значення..В ігнор, привид, в ігнор!!!
Нiт, а ти?ты уже там?
Ксеноновича с дурки выпустили?ты уже там?
на шахрая эта дурилка картонная даже не тянет. просто генератор белого шума
Нарешті критика по суті, а не голими імхо!
Так воно і є. Без того, про що варнякає Фаріон.Стаття 13. Мова у Збройних Силах України
Мовою Збройних Сил України є державна мова.
Мовою статутів, документації, діловодства, команд, навчання, виховних заходів, іншого статутного спілкування та службової діяльності у Збройних Силах України є державна мова.
{Стаття 13 в редакції Закону}⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Мене, слава богам, Вегарес тепер не бачить.Нарешті критика по суті, а не голими імхо!
Вячеслав подпадает под высказывание, приписываемое Сократу - "Скажи что-нибудь, и я тебя УВИЖУ!"Мене, слава богам, Вегарес тепер не бачить.
Як казав наш проФФесор: поки очима не помацаю...Вячеслав подпадает под высказывание, приписываемое Сократу - "Скажи что-нибудь, и я тебя УВИЖУ!"
А ты узкоязычный?всем усскоязычым дембель значить
тоді заткни пельку
I ти тодi заткни свою.тоді заткни пельку
І я додам веселощів.Трохи веселощів в тему. Друг зараз у Донецькій області, більше половини його підрозділу з Західної України, причому з російською в них зовсім бідося. Ну, друзяка харків'янин, йому це однаково, він українською навіть краще за мене спілкується. Поки були на півдні, там це особливого значення не мало - всі більш-менш звикли. А от де зараз - були під окупацією з 15 року, українську, та ще й характерним акцентом, сприймають, скажімо, не дуже привітно. Тепер мій друг - головний по перемовинам з місцевими та відповідальний за донесення політики визволення. Поки що працює на нашу користь, особливо після того, як їм там дещо полагодили вперше за 8-9 років.
Гарно висловився⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.