я тут десь вище в темі приводив відос, де вона сходила цими днями до кладовища, так на могилах її рідних одне призвіще, але не Фаріон...стало цікаво -Фаріон — українське прізвище. Згідно зі словником Грінченка, слово «фаріо́н» означало «інтриган». Прізвище Фаріон (або Фарйон) зустрічається у церковних метриках кінця 18 сторіччя
а полностью отцитировать тобой найденное - не? там рекурсия..стало цікаво -Фаріон — українське прізвище. Згідно зі словником Грінченка, слово «фаріо́н» означало «інтриган». Прізвище Фаріон (або Фарйон) зустрічається у церковних метриках кінця 18 сторіччя
піхуй, воно хворе, яке б прізвище в неї не було бия тут десь вище
і шо, циганка, не?не зустрічається.
Ну так. Не на часі. Звісно.пс/ спочатку потрібно у війні перемогти, а потім просувати мову. Наполегливо. І спокійно.
"У Ирины Фарион еврейская фамилия."і шо, циганка, не?
да і хуй на неї"У Ирины Фарион еврейская фамилия."
Хуясє. Між якими націями вражду?та не дай Боже дати оцій нацистці "приймати закони". Так блин - понятно я сказал? ота галицькорота хвойда буде мене оскорбляти "москворотим"?
Я уже писал в этой теме - эта сука провоцирует межнациональную вражду в многоязычной среде
Та ну. Шо блядь, кацапам якись привід ще потрібен? Там і так 98 відсотків нас ненавидять. Подивись їх паблікиЭто вообще-то важно.
Ту пропаганду слушает кацапьё и начинает проникаться
своим пидорским гневом,
как было и с мальчиком в трусиках.
а якщо всі оті українці москвароті знімуться з нуля, та підуть на курси державної - ась?Ну так. Не на часі. Звісно.
Кстати, да. Вообще насрать, шо там кацапня вонючая пиздит. Если б не было Фарион, они б ее придумали.Та ну. Шо блядь, кацапам якись привід ще потрібен? Там і так 98 відсотків нас ненавидять. Подивись їх пабліки
ст. 10 Конституции Украины. Тебе неизвестно, что около 20% граждан Украины - русскоязычные?Між якими націями вражду
Між якими націями ворожнечу?ст. 10 Конституции Украины. Тебе неизвестно, что около 20% граждан украины - русскоязычные?
Потрібно зформувати ненависть у щось конкретне.Та ну. Шо блядь, кацапам якись привід ще потрібен?
Національностями в межах націїМіж якими націями ворожнечу?
Крым "уходил" под этот шабаш на трупах.Кстати, да. Вообще насрать, шо там кацапня вонючая пиздит. Если б не было Фарион, они б ее придумали.
Оглядываться на них давно не стоит, в рот их ебать всех.
Національностями в межах нації
а нацменьшинства, це хто?