неплохо бы замерять давление горводы на входе в фильтр, чтобы знать какой именно ограничитель потока надо ставить.
как мне объясняли спецы, если давление на входе 3,2 атм, то ОП надо ставить 300-й.Что даст знание изменения давления?
Аквафильтр уважаю. Цена в данном случае не показатель качества.а что спецы скажут о польских постфильтрах и минерализаторах?
они существенно дешевле экософта.
закажу, попробую что за зверьАквафильтр уважаю. Цена в данном случае не показатель качества.
угу, чего ж и спрашиваю, пока имел дело только с ЭкософтомПостфильтр и минерализатор - высокие требования к чистоте угля и минералов-соединений.
На сайте Aquafilter AICRO выглядит по другому:Переглянути вкладення 13233507Переглянути вкладення 13233349
а что спецы скажут о польских постфильтрах и минерализаторах?
а последние на просторах инета не очень-то и хвалят.
(единственное для монтажа польских нужно будет докупить фитинги для подключения)
заказал. как доставят сделаю фотоотчетНа сайте Aquafilter AICRO выглядит по другому:Переглянути вкладення 13233507
По вугіллю різниці на смак не помічав.Переглянути вкладення 13233349
а что спецы скажут о польских постфильтрах и минерализаторах?
а последние на просторах инета не очень-то и хвалят.
(единственное для монтажа польских нужно будет докупить фитинги для подключения)
дякую за развернутый ответПо вугіллю різниці на смак не помічав.
У обох якість хороша.
Ecosoft раніше використовував вуголь
Chemviron Carbon, почитайте про цю контору, питання про ціну, думаю відпаде)
Aquafilter не знаю, який вуголь юзає.
По мінералам:
У Ecosoft всередині половина вугілля, половина солей. Смакові властивості на непоганому рівні. Мінералізація на рівні 30ppm.
У Aquafilter всередині тільки солі.
Інколи бувають скарги на присмак соди навіть після багаторазової промивки з потряхуванням. Мінералізація на рівні 50-70ppm.
Взагалі, якщо осмос використовується для побутових цілей, я б рекомендував схему, як у фільтра Balance:
->мембрана->мінерал->бак->посткарбон.
Таким чином швидкість проходження води через мінерал 130-190мл/хв. Вода добре насичується мінералами. Тдс на рівні 70+ ppm. Головне підібрати, що саме вам підходить по смаку. В системі ж
Aquacalcium, там після бака вода знов проходить мінерал тільки вже з більшою швидкістю, але засипка добре перемішується.
До речі у Аквафільтра є пост і мінерал під трубку- вони з приставкою -QC. Aicro-qc, aimro-qc.
кстати по Экософту у меня постоянно минерализация на уровне 70 ppm.У Ecosoft всередині половина вугілля, половина солей. Смакові властивості на непоганому рівні. Мінералізація на рівні 30ppm.
Ну 70ппм це хіба що перша склянка після пару годинного простою.кстати по Экософту у меня постоянно минерализация на уровне 70 ppm.
а обычная очищенная до 30 ppm
согласен, по идее будут показания простой очищенной водыНу 70ппм це хіба що перша склянка після пару годинного простою.
Злийте літр води в чайник наприклад, а потім зразу з краника в ковпачок тдс наберіть і поміряйте. Там і 50 ніколи не буде.
Вряд ли это будет полноценная регенерация. В принципе, уголь можно и заменить. Так получается намного дешевле чем неразборный картридж.Насыпной уголь предфильтра несложно в некоторой мере регенерировать от хлора и органики - прокипятить в воде и/или обработать перегретым паром от бытового парогенератора.
Доброго дня! Если Вы про нашу историю, то воз и ныне там. Из фильтра можно что-то надоить, типа 3 литра. Вспоминается фраза экскурсовода при поездке на озеро Рица - перед вами кавказская ребристая, на шашлык не годится, молоком не доится (корова переходила дорогу) Вот так и наш фильтр сейчас. Про манометры у мастеров я не в курсе, какими они меряли, рядом же мы не стояли. Муж то что- то пытается делать, то забросит, воду покупаем. Наменяли всего на 2500 грн и вот такое.Почитав епопею- аж цікаво стало...)
Чим закінчилась історія?
Бувають інколи містичні поломки, але якщо перевірити прям все- то десь проблемка та і знайдеться. Схожий випадок у мене був, коли клієнт поставив сам нову мембрану, а резинку, яку зірвало зі старої з корпуса не витягнув)))
І ще от контрольне запитання- для перевірки роботи помпи майстер підключав манометр з гліцерином?
Про те, що комплектна мембрана відпрацювала 2-3 чи скільки там років, а "така сама" з барабана всього рік- почитайте отут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
так и есть, сегодня купил себе и другу кучу пост- и минерализаторов.На сайте Aquafilter AICRO выглядит по другому:Переглянути вкладення 13233507