__yarik__ Статус: Offline Реєстрація: 04.12.2010 Повідом.: 424 30.06.2017 🟡 11:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #1 Есть чо на ХТЗ? Народ, я не особо в курсе. Есть какой нибудь интернет проводной по частному сектору ХТЗ? Бриджнет заипал уже, хочется оптику.
Есть чо на ХТЗ? Народ, я не особо в курсе. Есть какой нибудь интернет проводной по частному сектору ХТЗ? Бриджнет заипал уже, хочется оптику.
gemix Статус: Offline Реєстрація: 10.08.2008 Повідом.: 12300 Оголошень: 4 06.07.2017 🟡 11:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #2 пипл нет тянет вроде..
__yarik__ Статус: Offline Реєстрація: 04.12.2010 Повідом.: 424 07.07.2017 🟡 11:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #3 gemix сказав(ла): пипл нет тянет вроде.. Натисніть, щоб розгорнути... Пипл нет? Провод? Первый раз о таком слышу . Кстати звонил в триолан сказали пока нет возможности. Может кому пригодится
gemix сказав(ла): пипл нет тянет вроде.. Натисніть, щоб розгорнути... Пипл нет? Провод? Первый раз о таком слышу . Кстати звонил в триолан сказали пока нет возможности. Может кому пригодится
gemix Статус: Offline Реєстрація: 10.08.2008 Повідом.: 12300 Оголошень: 4 07.07.2017 🟡 11:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #4 висят обьявы на столбах.оптика.
karan1992 Статус: Offline Реєстрація: 03.09.2011 Повідом.: 475 07.07.2017 🟡 11:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #5 gemix сказав(ла): висят обьявы на столбах.оптика. Натисніть, щоб розгорнути... У них по всему городу висят обьявы и нигде нет их
gemix сказав(ла): висят обьявы на столбах.оптика. Натисніть, щоб розгорнути... У них по всему городу висят обьявы и нигде нет их
BeePlus B Статус: Offline Реєстрація: 02.08.2009 Повідом.: 24041 07.07.2017 🟡 11:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #6 karan1992 сказав(ла): и нигде нет их Натисніть, щоб розгорнути... ты видишь суслика ? а он есть (с) Например на поселке Фрунзе они точно есть. (это просто пример, я не слежу за их стройкой) __yarik__ сказав(ла): я Натисніть, щоб розгорнути... Адрес скажи или спроси у пиплов сам.
karan1992 сказав(ла): и нигде нет их Натисніть, щоб розгорнути... ты видишь суслика ? а он есть (с) Например на поселке Фрунзе они точно есть. (это просто пример, я не слежу за их стройкой) __yarik__ сказав(ла): я Натисніть, щоб розгорнути... Адрес скажи или спроси у пиплов сам.
gemix Статус: Offline Реєстрація: 10.08.2008 Повідом.: 12300 Оголошень: 4 07.07.2017 🟡 11:14 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область #7 BeePlus сказав(ла): ты видишь суслика ? а он есть (с) Например на поселке Фрунзе они точно есть. (это просто пример, я не слежу за их стройкой) Адрес скажи или спроси у пиплов сам. Натисніть, щоб розгорнути... точно... подключение к оптике-1800гр вроде..
BeePlus сказав(ла): ты видишь суслика ? а он есть (с) Например на поселке Фрунзе они точно есть. (это просто пример, я не слежу за их стройкой) Адрес скажи или спроси у пиплов сам. Натисніть, щоб розгорнути... точно... подключение к оптике-1800гр вроде..