Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ЕС, ТС, независимость? (можно переголосовать!)

Каков Ваш геополитический выбор на текущий момент

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    4084
Я тоже коренной Харьковчанин, ия тоже не очень горжусь своим город. Много плохого и негативного есть в моем городе. Но я горжусь большинством моих горожан,которые вместо того чтобы драть глотку на "майданах", вместо этого работали на своих рабочих местах. Я не против Европы, я за Европу в Украине. А строить Европу на митингах могут только недалекие политики и малограмотные студенты,которым только дай побузить. Чего добивается оппозиция - хочет чтобы на площади вышли рабочие и крестьяне, потерявшие работу?Ну тогда несладко будет всем доморощенным политикам типа "кличка","яцика" и другим. Тогда начнется война. Млять они тупорылые не понимают что играют с огнем!!!

Є такий вислів-Jedem das Seine.От так і в даному випадку.Ну а у кожної людини можуть бути різні думки. що до робітників та селян...щоб підняти їхні дупи на протест,треба щось надзвичайне,а точніш якась із форм агресіі що до їхньої власності.Як казав один відомий француз-"революція закінчується там,де починається власний будиночок,та галявинка!.

А що ваш гауляйтер Києва каже, будете ви дозволяти киянам вибрати мера і міську владу, чи введете війська, щоб подавити незадоволення Києва?
Да митингуйте на здоровье,по мозгам получили мало?Хотя какие там в Киеве мозги - одни халявщики зажравшиеся.
Є такий вислів-Jedem das Seine.От так і в даному випадку.Ну а у кожної людини можуть бути різні думки. що до робітників та селян...щоб підняти їхні дупи на протест,треба щось надзвичайне,а точніш якась із форм агресіі що до їхньої власності.Як казав один відомий француз-"революція закінчується там,де починається власний будиночок,та галявинка!.
Сразу видно малолетнего студента с отмороженными мозгами, у которого руки ростуть из дупы и ему нечего делать как кроме глотку драть за то в чем он полный профан. Хотите сегодня в Европу - пожалуйста едьте,вас там ждут,жопы некому мыть и клубничку собирать. Сладенького охота?В путь!!!
Если у тебя за душой не не семьи, ни даже кошки, то кому ты нафиг нужен со своими лозунгами.А нормальным людям есть, что терять. И нормальные люди не собираются становиться в позу рака, что бы только на зываться европейцем.

Это что-то...
Знаю и уважаю этого человека

Нардеп Забзалюк від «Батьківщини» склав мандат

Народний депутат України Роман Забзалюк (фракція «Батьківщина») заявляє про складання мандата у зв’язку з незгодою з ситуацією, що склалася в країні.

«Причина в тому, що я бачу, що окремі представники політичних сил – і з одного боку, і з іншого – штовхають країну фактично на пряму конфронтацію і на кровопролиття», – повідомив він на прес-конференції в агентстві Інтерфакс у вівторок.

«Я категорично з цим не згоден. Хтось грається в політику, а в результаті постраждає народ України, і ми втратимо країну», – наголосив він.

«Я вже склав мандат. Я був і залишаюся на боці народу», – додав він.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я так полагаю, что он проголосовал бы у нас здесь за третий вариант.

Ну что, вот теперь самый раз приступить к высокой украинской миссии - объединять Восток и Запад :)

"Українські делегації вирушать до ЄС та Росії для переговорів" - Азаров

Делегація України в середу, 4 грудня, поїде до Брюсселя для проведення переговорів з питань євроінтеграції, інша делегація вирушить на переговори до Росії, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Завтра наша делегація поїде до Брюсселя, і ми продовжимо переговори, які нададуть нам можливість підписати Угоду про європейську інтеграцію на вигідних для України умовах", - йдеться в заяві прем'єра, оприлюдненій на урядовому порталі.

"Водночас завтра до Москви вирушить делегація, і ми хочемо зміцнити наше стратегічне партнерство з Російською Федерацією", - повідомив він.

вот хорошее видео
6Dokt7zK364
взято отсюда

становиться в позу рака

От не розумію,чого у москалів така жага до нетрадиційних стосунків?Майже в кожній їх ідеологемі присутні чи "****",чи "раком".Гадаю,такі проекціі у них виникають із багатовікової звички до покірного рабства,та толерантному ставленню до примх свого "баріна".
Та розуміємо ми тебе, хочеш в дитсадок дитину по блату, в школу по блату, в Вищу школу по блату, на роботу по блату і т.д., а сам хочеш сісти на тепленьке містечко і ні дня без гарної взятки.
та отож я і кажу,голімі "совки"!Тіки б пику до ясел встромити і смоктати потихенечку.

Отбираться будет пошагово - сначала на уровне многоквартирного дома, улицы в частном секторе, потом в микрорайоне, потом в городе...

Якщо вам і вдасться побороти бар'єр "усім *****", то на певному рівні капітал все одно перехопить керування. Ви абсолютно безідейна людина. Я утопічність цієї ідеї усвідомив ще років десять тому, хоча також вважав такий підхід перспективним та ефективним.

От не розумію,чого у москалів така жага до нетрадиційних стосунків?Майже в кожній їх ідеологемі присутні чи "****",чи "раком"
Вот ты йолоп все опять с головы на ноги переворачиваешь.Это же у вашей оппозици одним из приоритетных законов выступает закон о признании в нашей стране педиков и лесбиянок.Так кто же из нас "гуцул" больше полюбляе дупу?
Дуже порадувало,що заїзжий ******* розуміє нашу мову.
I чому ви шановний вважаэте,якшо ви вмieте писати украинскими буквами,вы знаете украинский язык?По вашему стилю изложения и правописанию, видно что вы такой же украиней,как я балерина.

Останнє редагування:
Якщо вам і вдасться побороти бар'єр "усім *****", то на певному рівні капітал все одно перехопить керування. Ви абсолютно безідейна людина. Я утопічність цієї ідеї усвідомив ще років десять тому, хоча також вважав такий підхід перспективним та ефективним.
У Вас какая-то очень специфическая логика.
Сначала Вы утверждаете, что я безыдейный и тут же говорите об утопичности моей идеи :)

И поделитесь, як так Вы усвідомили утопічність цієї ідеї , хоча також вважали такий підхід перспективним та ефективним? Що трапилося?

У Вас какая-то очень специфическая логика.
Сначала вы утверждаете, что я безыдейный и тут же говорите об утопичности моей идеи :)
У тому ж і річ, що ідея не ваша, а давно висрана...

И поделитесь, як так Вы усвідомили утопічність цієї ідеї , хоча також вважали такий підхід перспективним та ефективним? Що трапилося?
Коли почав працювати, я зрозумів, що
А у такому випадку завжди знайдеться ініціативник від капіталу або влади, який підпорядкує ці в'яло текучі процеси апатичного стада.

Вот ты йолоп все опять с головы на ноги переворачиваешь.Это же у вашей оппозици одним из приоритетных законов выступает закон о признании в нашей стране педиков и лесбиянок.Так кто же из нас "гуцул" больше полюбляе дупу?

Ти насправді дурний,чи вдаєш з себе такого?
Я український соціал-націоналіст,а в нашій програмі одним з пунктів записано-"підтримка традиційних християнських стосунків та сімейних цінностей"
А що до опозиціі...знаєш,друже,у житті буває по всякому,в данному випадку "Батьківщина" та "Удар" є нашими тимчасовими супутниками,і на цьому історичному етапі співпраця з ними для нас вигідна.Гадаю,зараз зрозуміло!?

Ти насправді дурний,чи вдаєш з себе такого?
Я український соціал-націоналіст,а в нашій програмі одним з пунктів записано-"підтримка традиційних християнських стосунків та сімейних цінностей"
А що до опозиціі...знаєш,друже,у житті буває по всякому,в данному випадку "Батьківщина" та "Удар" є нашими тимчасовими супутниками,і на цьому історичному етапі співпраця з ними для нас вигідна.Гадаю,зараз зрозуміло!?

В Харькове нациков ****ят и заставляют мыть сортиры! Приедешь в Харьков-бросим убирать туалеты.На большее у нациков мозгов не хватает!:D

Коли почав працювати, я зрозумів, що
А у такому випадку завжди знайдеться ініціативник від капіталу або влади, який підпорядкує ці в'яло текучі процеси апатичного стада.
Мабуть Ви так працювали, що Ваша праця була всім пох...:)
А вот ініціативник від капіталу або влади все це зробе! :)

Ідеї в тебе якісь єсть, але ж ти харків’янин і знаєш, що харків’яни розумні люди і дали взятки, або по блату сіли на теплі містечка і тепер потихеньку самі беруть взятки, або живуть тільки на зарплату, але і нічого не роблять. Ну кому твої ідеї в Харкові потрібні, приїжджим? Так вони хочуть також стати харків’янами і сісти на теплі містечка. Не займайся єрундою, харківська ідея вже давно і добре укорінилася в головах харків’ян.
Вы - теорехтик, а я еще и делатель, как Сергей Петрович Захарченков
Почитайте его, может вам получшеет? :)

От диво!На цьому форумі можно матюкатись-запам"ятаю.
Это не матюки - это слова для связки :)

Это понятно, почему и предлагается установить народовластие. Это Вам понятно?
Уважаемый Марк Иванович.
Власть в стране находится в руках государства - Правительства, а не в руках выборных органов. Как Вы собираетесь контролировать Правительство - государственную бюрократию, у которой в руках деньги(Госбанк) и ******: милиция, ОМОн, СБУ?
Они ведь подотчетны Премьеру и Президенту, а не депутатам ВР.
Подумайте. Почему В.И. Ленин возглавлял СовНарКом, а не Съезд Советов?
Потому, что реальная власть(физическая сила и деньги) была в руках Совета Народных Комиссаров.

Отбираться будет пошагово - сначала на уровне многоквартирного дома, улицы в частном секторе, потом в микрорайоне, потом в городе... и так до Верховной Рады.
Власть берут силой сразу и везде, а не отдают по частям без боя.
То что Вы предлагаете, мальчишество, а не взвешенный взгляд мудрого политика.

Выстраиваться будет система общенародного самоуправления согласно проекту Доктрины народовластия
"Гладко было на бумаге, да забыли про овраги!!!!!

Гаврош.

Так теж можливо казати про все: націоналізм, лібералізм, марксізм... Все давно виср... :D

Так ніхто з націоналістів, лібералів, марксистів не каже, що це "моя ідея" та не вигадує для них інших термінів...

Назад
Зверху Знизу