Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

Експрес Київ-Бориспіль зламався на другий день після запуску

🔴 05:17 Повітряна тривога в Харків.обл.
Статус: Offline
Повідом.: 43848
  • 🔴 05:17 Повітряна тривога в Харків.обл.
Експрес Київ-Бориспіль зламався на другий день після запуску

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Швидкісний експрес із Києва до аеропорту «Бориспіль» зламався наступного дня після його запуску. За словами водія експресу, виникла проблема із двигуном, тому поїзд не заводився.

Експрес Київ-Бориспіль виїхав об 11:01 з вокзалу і мав прибути до аерпорту об 11:38, через 37 хв. Однак, через вимушену зупинку, потяг прибув до Борисполя близько 13-ї години. Його відбуксирував інший потяг.

«До аеропорту 5 км і ось уже 12:15, а ми досі стоїмо», — розповів кореспондент Громадського з місця події.

Під час зупинки не працював туалет, вимкнули опалення.

«У мене рейс о 12:45 в Доху в Катар, з Катару в Австралію. Через затримку потяга я не зможу вилетіти. Це якесь свавілля», — розповів Данило, один із пасажирів потяга. Аби встигнути на рейси, деякі пасажири вискочили з потяга.

«Мій рейс відправляється за годину. Хто компенсуватиме мені втрати? Хто купуватиме новий квиток. Ми застрягли тут. Я не встигну на свій літак. Я певен, що ніхто нічого не компенсує мені. Вони мали враховувати графік вильоту рейсів. Якщо вони знали, що є якісь проблеми, вони мали організувати трансфер для пасажирів до аеропорту ще на першій зупинці, але цього не сталося і ось ми тут. А мій літак відправляється о 13:10, за 55 хв, тож у мене немає шансів встигнути», — розповів австрієць Мартін, який сьогодні планував повернутися додому у Відень.

Провідниця експресу Ірина Таран зазначила, що пасажирам, які не встигають на свої рейси, слід звертатися до авіакомпаній. Відтак пасажири намагаються зв'язатися з авіакомпаніями, аби вони затримали вильоти.

Глава Укрзалізниці Євген Кравцов вранці 1 грудня радив людям їхати в аеропорт експресом, аби уникнути заторів.

«Є порада: якщо збираєтесь в аеропорт — то їхати треба лише «Kyiv Boryspil Express». Ціна від сантиметрів снігу на дорогах не залежить — фіксовані 80 грн. Таксисти сьогодні просять у 5 разів дорожче — від 400. Почніть подорож не у заторах», — писав він.

Нагадаємо 30 листопада у Києві
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
.

Ха-ха
Все, как в Украине

Тандемно темы созданы и в новостях и в главном...

efcjh4.jpg

пздц,конечно,но на самолёты не стоит прямо к посадке ехать, за пару часов самое оно. Ибо вот и такое происходит. А УЗ надо иметь свои автобусы ,для подстраховки таких ситуаций.
На Западе уже б подали в суд.

пздц,конечно,но на самолёты не стоит прямо к посадке ехать, за пару часов самое оно. Ибо вот и такое происходит. А УЗ надо иметь свои автобусы ,для подстраховки таких ситуаций.

100 грн билет, обязательно пересаживаться с нашего Хюндая в Киеве на этот "автобус". И, все равно, ломается на второй день.
Зато Гройсман прокатился. И, Порошенко.

100 грн билет, обязательно пересаживаться с нашего Хюндая в Киеве на этот "автобус". И, все равно, ломается на второй день.

През и премьер за это отвечают?
Есть УЗ, и есть Омельян,вот пусть они и оплачивают издержки.
Тестировать надо долго и нудно. А потом запускать.

Обидно, что не с ними сломался, а с обычными людьми, которые опоздали на самолет

замерз поезд?

Пишут, дизель замерз. Линию то проложили... не электрифицированную. 21-й век.
Штадлеры бегают по Эстонии, и поебать.
Но это не Песы 10-летние, списанные с ЮЖД, конечно.

Смотрю регулярно стримы с Норвегии - там дизель-поезда в такие горы посреди зимы взбираются, шо мама не горюй.

Так зрадонька, всі повинни дізнатися як все погано стало. При ригах такой хуйні не було!

При рыгах они не верещали, что экспрессы не только ломались, но и полустанок сносили.

620м в депо "Смородине" довго катали і знають всі їхні болячки. А тут передали іншим, та ще й в режимі "уряяя, впірьот, чмо японське..." (с). Тож не дивно, що машина зламалася.

угу
едет потяг, а за ним автобус порожняком. Для подстраховки

Назад
Зверху Знизу