Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ексель та Excel VBA

🟠 21:01 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Статус: Offline
Повідом.: 493
  • 🟠 21:01 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Ексель та Excel VBA

Це ще вважається програмуванням чи просто як таблиця множення??

• 🟠 21:01 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Re: Ексель та Excel VBA

У мене хобі, колись трохи умів макроси писати, а зараз забув, а треба 1. запускати макрос автоматично після 5-го натискання кнопок. 2. треба фіксувати послідовність використання рядків ексель під час роботи з іграшкою. Ці рядки можуть використовуватись не послідовно - 1,2,3,4,5..., а будь як. І мені бажано зафіксувати як же 3, 5, 1 чи ще якось.

Для першої задачи навіть знайшов варіант рішення, але чогось не працює
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Я адаптував його ось так:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Excel.Range)
If Target.Cells.Count > 1 Then Exit Sub
If IsNumeric(Target) And Target.Address = "$D$2" Then
Case Is > 5: Mac1
End Select
End If
End Sub

Рішення другої задачі також наче є , але мабуть мені треба місяць тренування, щоб розуміти, що там за поради...

Уточнення: в програмі є стовчик (по вертикалі) з кнопками , що в ході гри натискуються в довільній послідовності. Звичайно ж кожна кнопка має ще й номер рядка. Мені треба зафіксувати цю послідовність рядків .

ЗЫ Мабуть ні, це не моя проблема, в мене простіше.

Мабуть оце ближче..

Назад
Зверху Знизу