У меня такой был, только с диском.
диски SSD , я так понимаю, это старые ZIP.zip ни разу в руках не деражал...
Ни херасики это металлику ещё на заре ее деятельности выпустили в СССР .А говорят железный занавесХотя наверное диск конец 80 х
Мне кажется CD диски появились раньше. Во всяком случае у нас в продаже. Может в США было по другому.я держал и мечтал но потом таки он реально стал ниочем споявлением сд двд
МажорО, один комп, що я збирав з цього прайса, до сих пір живий. K6-2, 17" плаский монітор, 128 рами, 6 Гб диск і відяшка ATI.
Да уж, а сейчас на винте осталось 10 гб свободного места, так он сука красным светится, типа алярм, надо шота решать!О, один комп, що я збирав з цього прайса, до сих пір живий. K6-2, 17" плаский монітор, 128 рами, 6 Гб диск і відяшка ATI.
Для булгахтєрії не шкодували нічого. Десь в середині нульових він переїхав на ділянку КІП, після того, як якась скотина екран Соньки помила Фейрі чи чимось таким, і просвітлююче фіолетове покриття облізло нахєр. Там і працює.
В 2006 уже в ходу атлоны и семпроны были, да и NFS U2 уже вышел.Пам'ятаю, в 2006 з'явився інет на підприємстві і я скачав на відяху драйвери. На відміну від тих, що були на компакт-диску, вони працювали. Все, робота зупинилася, до компа була черга пограти в NFS2.
Розлрукуйте медаль "ударник капіталістичної праці" і повістте на цей компПам'ятаю, в 2006 з'явився інет на підприємстві і я скачав на відяху драйвери. На відміну від тих, що були на компакт-диску, вони працювали. Все, робота зупинилася, до компа була черга пограти в NFS2.
А так він друкує етикетки, калібрує датчики, шиє мікроконтролери... Хлопці давно могли б його замінити на щось новіше, але вирішили залишити.