Электрофлуд :)

• 19:41 Відбій тривоги в Хар. обл.
козлодром працює магаз?

що може застарівати швидко? Вони або відновили роботу фізичного магазу, або ні.
На сайті ніх не вказано, мені б здавалось, що в теперішніх умовах надпис великими літерами "магаз не працює/ знову працює" був би доречним.
Але я дзвонив, двічі - мовчать. Тому й спитав.

На малой мощности смысла в ККМ нет.
И что конкретно имеется в виду?
Для 10в переменки?
6В )
50-150 Гц

сенс в обмеженій потужності, яку треба хочеться взяти по максимуму.
Готові мс мають мінімальну напругу вольт 12. Хоча я вже спробував тупий степ-ап с фіксованими частотою та д'ютіком та навіть це працює норм.
Активний випрямляч поставив ще.
Загалом норм.

Хоча, якщо хтось знає таки мс якусь "правильну"...

Останнє редагування:
що не зрозуміло з вже написаного?

Але не важливо - немає ніякого тз. Й не буде. Соорудити складно я можу й сам, та в принципі вже це зробив.
А питання лише - чи існує мікросхема pfc, що працює від 6В? Щоб по мануалу обвісити та все чудово працює одразу.

Останнє редагування:
ох, тільки всратих кацапських статей махрових років не вистачало...

Ще раз, останній
Всі "актуальні" мс я знаю, але вони всі для роботи з великими напругами та потужностями. Підшаманити їх чи вигадати свій пфц я можу, вже це зробив по суті, але все ж хочеться просте тупе трушне рішення, де буде мс та кілька елементів навколо по мануалу. Про таку мс я і питаю.

вони логічно є різних рівнів, як і дц-дц. Якісь з купою всіляких фідбеків, пінами для всіляких корекцій, фільтрацій, налаштувань тощо, а десь внутрішній ключ ну й зовнішні катушка з діодом - бо для використання там, де і такого вистачить, аби простіше було.

В мене взагалі зараз в його якості працює степ-ап навіть без контролю вихідної напруги бо практично я виявив, що вище дозволеного не підіймається.

Воно споживає потужність з джерела весь період, струм повторює напругу, а не стрибає в небеса - по функціоналу саме він.
Так, не найбільш ефективний, але дає pf більше 90, коли без нього 25( чи 20 навіть, не пам'ятаю).

За ним логічно стоїть дц-дц, який перетворює вниз до потрібної робочої напруги, тож відсутність контролю виходу для нього не важлива.

Нормальний синус, прямо з генератора.

Доброго дня. Я в радіотехніці та іншому нуль повний. Тільки намагаюсь вчитися. Хочу зробити невеличкий світильник від юсб, щоб дуже мало брав зяряду павербанка. Що я зробив тут не так? Доречі, світодіод світить, але дуууже тускло. Навіть без резистора. Дякую за допомогу. П. С. Готуюся до зими))

Вкладення

• image.jpg
    image.jpg
    873.1 КБ · Перегляди: 16
Швидше за все, сильно нагріли світлодіод паяльником, вони цього не люблять. Треба паяти якомога далі. Це, звичайно, якщо все нормально з живленням.

Что это может быть? Черная пластмассовая коробочка с проводом питания, звуковым сигнализатором и двумя светодиодами, без опознавательных знаков. Внутри плата, а под платой еще одна пластина из текстолита с каким-то странными двумя дорожками и пластинка из фольгированого текстолита припаянная краями к пластине с двумя дорожками. Дорожки соеденины с основной платой.

Вкладення

• D1ECD4CE-665F-4F86-B1CF-0C585FFBF4CA.jpeg
    D1ECD4CE-665F-4F86-B1CF-0C585FFBF4CA.jpeg
    1.5 MБ · Перегляди: 12
  • 74420D42-8C6C-4805-8C5D-7ED083D66E62.jpeg
    74420D42-8C6C-4805-8C5D-7ED083D66E62.jpeg
    1.3 MБ · Перегляди: 11
Шося УВЧ? Хоча ні, транзистори звичайні.

Я за датчик наближення.

Індикатор попадання вантажопідйомної техніки в зону дії наведеної напруги ЛЕП?

Назад
Зверху Знизу