мене це не цікавить. І не цікавить чому їх нема. Міркую, що то вже не мій клопіт. Я не розграбляв пенсійний фонд та державу. Та цього не робили ті, кому на 91 рік не стукнуло 18 років. Зараз цім людям 45 років. За все інше відповідають більш старші покоління. ВОни розвалювали ту страну, її грабували, та потім голосували та грабували цю страну, та намагалися розвалити її. Ото нехай спрашують із себе, та з тих, за кого голосували, а не з мене. Налогів не платили, дітей не ростили, страну пограбували три рази. Ото нехай наразі лаптем щі хлебають. А я грошей не дам, в мене їх немає. Мені потрібно працювати на іпотеку, на все інше, на свою сім'ю, на свою пенсію, а не чиюсь пенсію. Все що є - то моє життя, я його на чиюсь пенсію витрачати не збираюся. Мої батьки - то моя проблема, в мене наразі здорова сім'я, ми все переживемо. А хто все життя лише для себе жив, та наразі стукає пустими тарілками - то люди вже давно повинні навчитися відповідати за себе перед собою хочаб, а не розраховувати що всі лохі, а вони мудрі.
Якщо держава захоче, щоб люди лишалися, то це просто зробити. Але державі простіше робити ставку на пенсів, а активних людей сбрасувати кудись, щоб тут воду не мутили, та злоті слали. Ото така мудра політика. Ну окей. По людськи можна пожаліти людей, але то їх життя, а це моє. Вони своє життя кудись поділи, але моє я їм більше не дам, досить. Я його краще сам просру