Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ебланам за рулем посвящаю

🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
+100500. Але дехто вважає, що "нєтаквсьооднозначно".
"-Человек нарушил ПДД, а его застрелили!"
Ну по факту оно так и есть. Если б он выстрелил один раз или с предупредительным, как того требует инструкция, насколько я знаю, то вопросов бы было меньше. А так, чурка начал быковать, ударил бабу по морде, а тот отомстил, убив дурака тремя выстрелами, т.е. умышленно. ХЗ, с такими нервами не место в полиции.

рукалице.jpeg

Я не знайшов вимоги робити попереджувальний постріл.

А так, коп попередив напад на колегу, коли інші заходи буди вичерпані.
Стресостійкість копа заслуговує на респект.
Хорошо, он должен предупредить, что будет стрелять. А выстрел считается самым лучшим предупреждением.
Коп попередив напад? Что он попередив, когда у его напарницы вся морда в крови была.
Стресостійкість вообще пиздец. Три блять выстрела сделал идиот, один из них мимо. Хорошо, хоть не попал ни в кого.
Девушка полицейский с разбитым лицом и застрелен безоружный хач. Да тут медаль надо давать, что уж мелочиться.

он должен предупредить
може не попереджати, якщо ситуація буде така, яка описана у цій статі:
Стаття 43. Порядок застосування поліцейських заходів примусу

1. Поліцейський зобов’язаний заздалегідь попередити особу про застосування фізичної сили, спеціальних засобів і вогнепальної зброї і надати їй достатньо часу для виконання законної
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
поліцейського, крім випадку, коли зволікання може спричинити посягання на життя і здоров’я особи чи та/або поліцейського або інші тяжкі наслідки, або в ситуації, що склалася, таке попередження є невиправданим або неможливим.

Особливо з огляду на те, що йому взагалі наказали відійти і не заважати, бо розмовляли не з ним.
Пристрелили бидло і туди йому й дорога.
Коп ні в чому не винен.

може не попереджати, якщо ситуація буде така, яка описана у цій статі:
А где-то написано, что надо выстрелить трижды в дурака? Я не оправдываю ту быдлоту, но статья полицейского вполне себе тянет на умышленное убийство.
У нас две крайности. Либо полиция прессует обычных граждан, либо быдло позволяет себе по-хамски вести себя с абсолютно адекватными полицейскими.
ПС. Недавно товарища во Львове оштрафовали за то, что он на красный свет перешел дорогу. Той каже, що й не сперечався б з ними, але це було в 23:30, за півгодини до комендантської. На вулиці не було жодної людини, жодної автівки. Каже, постояв трохи і пішов, щоб до дванадцятої встигнути додому. Коли в припаркованій автівки включилися маяки, серена, вона під'їхала та почали його їбати за "злісну непокору" сигналам світлофора. Той їм каже, хуй з ним, я винний, провину визнаю, але давайте краще ці гроші задоначу при вас, який сенс платити такий дебільний штраф? Але ті сміялися та казали, типу, і задонатиш і штраф заплатиш. Потім в них ще ручка не писала та вони викликали допомогу, яка їхала 15 хвилин. Той хлопець каже, що не встигне додому до комендантської години, але ті кажуть, що нас це взагалі не єбе. Ось така собі поліція.

Той хлопець каже, що не встигне додому до комендантської години, але ті кажуть, що нас це взагалі не єбе. Ось така собі поліція.
Так а его чего это должно @#ть? Разве есть штраф или может еще какое наказание за нахождение на улице после комендантской години?

Этот чудик по меньшей мере 6 красных проехал медленно(но уверенно),только на больших перекрестках дожидался разрешающего сигнала.
P.S.Но аварийную ситуацию никому не создал - мастер!))

Вкладення

• IMG_20230915_104059.jpg
    IMG_20230915_104059.jpg
    63.1 КБ · Перегляди: 114
Этот чудик по меньшей мере 6 красных проехал медленно(но уверенно),только на больших перекрестках дожидался разрешающего сигнала.
P.S.Но аварийную ситуацию никому не создал - мастер!))
Это какой то хуй с Шевченко 26.Постоянно там трется.
Я заснял на рег как на красный хуярил,причем со среднего ряда.Обьехал и поехал.Я выложил на Авто Харьков в телегу и инсту.Всем поебать.

Якщо відео ще не обрізалось, то перші секунд 15-16 релевантні.

Он не умеет народ вести игру "за рулём". Подрезает перед блоками, потом пробует в шашечки в радах, а тут Хуй!!! Я уже занял правый ряд. Он аж бибикнул от досады

Останнє редагування:
ебланы, темнеет рано - включаем ближний!!

Какже...сильно, заебали ВІ

В Подворках водитель и гуляющая вольно лошадь не поделили дорогу. Животину перематывают бинтиком (а я подумал подготавливают к отправке на НП). Гольф лишился капота и помял телевизор

Якесь п'яне чмо сіло за кермо вантажівки.
Небайдужі громадяни викликали поліцію і заблокували автобан, щоби ніхто не намагався його випередити, бо це було б небезпечно.

Назад
Зверху Знизу