Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А в мене виникла така грандіозна ідея щодо гри! Саме сварка наштовхнула. Але це треба багато ігроків і дуже багато часу.

Добре:)

photo_2025-12-08_21-10-16.webp photo_2025-12-02_16-39-37.webp

Я оцінила роботу по створенню гри. Просто взялася все уважно читати. Я ж пропускаю всі деталі зазвичай, мені хотілося просто поприкалуватися. А тепер я розумію, що там реально можна грати. Як у віртуальну гру. Це прям круто. Хоча я в ігри і не грала, мені про них лише з ЛітРПГ відомо
:-) Але я бачу величезний потенціал, якщо знайдуться гравці. Це з могу боку не натяк, просто ділюся думками. Хоча, звісно, я б дуже була рада. Але тепер у мене інші інтереси в цій грі, ніж просто пожартувати.
Але, Лено, цікава була б твоя думка, ти ж грала. Воно так і відбувалося в тих іграх? Може ти зайдеш почитаєш перший розділ? Такі у вас були ігри, прямо з такими деталями світи створювалися?

Вчора побачила фото в стилі Відродження - кішка і котенята навколо сплять в різних позах. Приснився сон: я лежу на другій полиці в потязі, а в районі третьої на мотузках сплять кошенята усіх порід. Сіамське, бенгальське та ін, тук 20. Я аж завмерла від захоплення. І хочеться усіх потискати, і боюся, що власники будуть проти.

Я оцінила роботу по створенню гри. Просто взялася все уважно читати. Я ж пропускаю всі деталі зазвичай, мені хотілося просто поприкалуватися. А тепер я розумію, що там реально можна грати. Як у віртуальну гру. Це прям круто. Хоча я в ігри і не грала, мені про них лише з ЛітРПГ відомо
:-) Але я бачу величезний потенціал, якщо знайдуться гравці. Це з могу боку не натяк, просто ділюся думками. Хоча, звісно, я б дуже була рада. Але тепер у мене інші інтереси в цій грі, ніж просто пожартувати.
Але, Лено, цікава була б твоя думка, ти ж грала. Воно так і відбувалося в тих іграх? Може ти зайдеш почитаєш перший розділ? Такі у вас були ігри, прямо з такими деталями світи створювалися?
Так, світ створюється у деталях. Кожен гравець пише так звану "квенту" - хто він і яким чином опинився в цьому світі( народився, був закинут магією, з місяця впав, тощо) Там же базові навички. Якщо у твого персонажа спритність 2, то ти не можеш написати "Спритно увернувшися від дротика я віртуозно перестрибнула паркан і вписалася на клумбу не зламав не одної квітоньки" Бо майстер кине кубики і з такою спритністю це буде " Вона нахилилася, дротик пришпилів її за комир до паркану, а її каблуки зламали усі квіти на клумбі" :) Якщо у тебе не заявлено, що вмієш плавати, то на випадок потопу треба мати рятувальне коло:D

Ось, сюди рекомендують зайти, почитати
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Хоча у мене підозра про походження сайту, але для ознакомлення
" текстові настолки движок сайту з інтегрованими кидками кубиків
зручно
можна грати самому, можна читати як грають інші"

Назад
Зверху Знизу