Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Просто розповім повчальну історію :)
У мене нещодавно був ДН. На роботі я давно всіх попередила, що не люблю святкувань і привітань, тож цей день проходив як звичайний. Зараз нова зав. відділом (це не мій відділ, просто сидимо в одній кімнаті) і мабуть з її подачі організували привітання. От як я маю реагувати? Начебто люди хотіли як краще. Але я нещодавно наголосила їй особисто, що не люблю цього, і що оці всі посиденьки на роботі (хоч і на інші свята) мене напружують, це для мене взагалі не свято. Раділа, що цьогоріч ДН випав на вихідний, тобто взагалі всі питання мають відпасти. Але ж ні!..
Вони мене вітають, а я відчуваю роздратування 😐
Як пояснити людям, що справа не в чомусь, що вони могли собі придумати, а що мені це не до вподоби.
Подарували гроші. Ну піду за ці гроші куплю їм тортик :незнаю: Хоча насправді бажання посваритися і гроші повернути. Звісно, я так не зроблю, бо це некультурно, і вони ж хотіли "як краще", але чому краще має бути їм, а не мені?
Люди бувають дивні. Колись, багато років тому, у мене помирала сама близька людина. Рахунок вже шов на тижні та дні. Ми працювали разом. Тобто на роботі всі були у курсі. Але у мене як раз стався ДН. І мені вчинили витання. З подарунком. З речами. Добре що хоч без оплесків. Я розридалася на середині цього привітання. В голос, з потоком сліз, с бажанням лягти на підлогув позу ембріона. Всі застигли. Одна дівчина кинулася до мене, обійняла...
От скажить - нащо вони то зробили. Всі доросли жінки. Кожна сама по собі - приємна людина. Це якійсь колективний забобон з тими ДР. Який лишає людей здорового глузду та емпатії

Здається це має назву - самодурство :)
По собі судять. Але дивно, що не можуть усвідомити, що не всі однакові. І що людина може прямо казати як воно є, і це не якась гра.
З тортом і на роботі було, що я відмовляюся від шматка, пояснюю як я їм торти. "Ні, все одно бери ". Ок. Я відгрібаю увесь крем і їм самий бісквіт. "А чого ти крем не їси? Він же смачний!" :рл: Я ж вам сказала, що не люблю жирне, що не їм крем. "А ми думали ти просто так" 🙄
А наступного разу історія повторюється.

Останнє редагування:
Ось як я їм торти :-) А тортик красивий, так :угу:

Вкладення

• IMG_20251111_190758~2.webp
    IMG_20251111_190758~2.webp
    2.2 MБ · Перегляди: 7
  • IMG_20251111_173912.webp
    IMG_20251111_173912.webp
    8.9 MБ · Перегляди: 6
Що таке черевиця? :-)
Черевиця – це жарт, кумедна назва для торта, який разом з хорошим настроєм може зіпсувати навіть найсуворішу дієту! А ще, можливо, це просто свято для твоїх смакових рецепторів!

Черевиця – це жарт, кумедна назва для торта, який разом з хорошим настроєм може зіпсувати навіть найсуворішу дієту! А ще, можливо, це просто свято для твоїх смакових рецепторів!
От викручуєшся. Помилився в назві, а тепер щось вигадуєш :-)

От викручуєшся. Помилився в назві, а тепер щось вигадуєш :-)
Ох, привіт з Харкова! Головне — не помилитися з тортом, а то може вийти щось на кшталт "червоний барон" замість "черевиці". Але ж, як ви знаєте, смаки різні, а життя надто коротке, щоб відмовлятися від солодкого!

Назад
Зверху Знизу