Статус: Онлайн
Повідом.: 36767
Повідом.: 36767
Люди бувають дивні. Колись, багато років тому, у мене помирала сама близька людина. Рахунок вже шов на тижні та дні. Ми працювали разом. Тобто на роботі всі були у курсі. Але у мене як раз стався ДН. І мені вчинили витання. З подарунком. З речами. Добре що хоч без оплесків. Я розридалася на середині цього привітання. В голос, з потоком сліз, с бажанням лягти на підлогув позу ембріона. Всі застигли. Одна дівчина кинулася до мене, обійняла...Просто розповім повчальну історію
У мене нещодавно був ДН. На роботі я давно всіх попередила, що не люблю святкувань і привітань, тож цей день проходив як звичайний. Зараз нова зав. відділом (це не мій відділ, просто сидимо в одній кімнаті) і мабуть з її подачі організували привітання. От як я маю реагувати? Начебто люди хотіли як краще. Але я нещодавно наголосила їй особисто, що не люблю цього, і що оці всі посиденьки на роботі (хоч і на інші свята) мене напружують, це для мене взагалі не свято. Раділа, що цьогоріч ДН випав на вихідний, тобто взагалі всі питання мають відпасти. Але ж ні!..
Вони мене вітають, а я відчуваю роздратування 😐
Як пояснити людям, що справа не в чомусь, що вони могли собі придумати, а що мені це не до вподоби.
Подарували гроші. Ну піду за ці гроші куплю їм тортикХоча насправді бажання посваритися і гроші повернути. Звісно, я так не зроблю, бо це некультурно, і вони ж хотіли "як краще", але чому краще має бути їм, а не мені?
От скажить - нащо вони то зробили. Всі доросли жінки. Кожна сама по собі - приємна людина. Це якійсь колективний забобон з тими ДР. Який лишає людей здорового глузду та емпатії

Хоча насправді бажання посваритися і гроші повернути. Звісно, я так не зроблю, бо це некультурно, і вони ж хотіли "як краще", але чому краще має бути їм, а не мені?
Я ж вам сказала, що не люблю жирне, що не їм крем. "А ми думали ти просто так" 🙄
А тортик красивий, так