Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Як ви вважаєте, це можна вважати плагіатом?

здається крякнуло яєчко
пішов душок і в горлі ком
маршрутка їхала набита
битком
© шкереберть

мішок набитий був травою
дірявий черевик піском
трамвай із ранку був набитий
битком
Мені здається, що шкереберть не вкладав буквальний сенс у вираз "набита битком". Тож не плагіат

Доброго ранку! Добра та піастрів! :кава:

OIG26.webp

Мені здається, що шкереберть не вкладав буквальний сенс у вираз "набита битком". Тож не плагіат
Я просто запропонувала йому погратися з битком, бо те, що він написав - не порошок. Але він ніяк не відреагував. Ото й думаю чи можу я взяти биток собі ))

Я просто запропонувала йому погратися з битком, бо те, що він написав - не порошок. Але він ніяк не відреагував. Ото й думаю чи можу я взяти биток собі ))
Думаю, однозначно можеш.
Ну muzz постав на всяк випадок, щоб взагалі без питань

Недовго ж шкереберть витримав моє обговорення його пиріжків :-) То питав чому не беремо в ВП, і я пояснила на прикладах. І він навіть погодився. А тепер почалася пісня - митця не можна змушувати, не повинно бути ніяких правил. Це про збій якщо що.
Спочатку цей вірш звучав так:

здається крякнуло яєчко
запах пішов і в горлі ком
маршрутка їхала набита
битком

Капець, проїхала свою зупинку :-)
О! Пощастило. В зворотній бік їде.

Взагалі плагіат така цікава штука. Буває, слова майже ті самі, а ідея геть інша. То який же то плагіат. А буває навпаки - іншими словами переспівали ту саму ідею. Оце плагіат однозначно. В пирогах-порохах принаймні. В "високій" поезії мабуть інакше

Недовго ж шкереберть витримав моє обговорення його пиріжків :-) То питав чому не беремо в ВП, і я пояснила на прикладах. І він навіть погодився. А тепер почалася пісня - митця не можна змушувати, не повинно бути ніяких правил. Це про збій якщо що.
Спочатку цей вірш звучав так:

здається крякнуло яєчко
запах пішов і в горлі ком
маршрутка їхала набита
битком
Ну не можна змушувати так не можна. Нас теж не можна змушувати брати в ВП все підряд. Отже, живемо далі спокійно, ніхто нікого нічому не змушує

Ну не можна змушувати так не можна. Нас теж не можна змушувати брати в ВП все підряд. Отже, живемо далі спокійно, ніхто нікого нічому не змушує
Я майже так і відповіла. Схоже, перший претендент в Риммину групу :ги:

Я майже так і відповіла. Схоже, перший претендент в Риммину групу :ги:
Успіхів йому там. Вже уявляю якість контенту в цій "групі митців".
До речі, посил про "митців" дуже нагадує Риммин посил про авторів, натхнення і безкоштовний цінний контент для нашої недолугої групи з модераторкою Оленою на чолі

Недавно зустріла влучне висловлювання, про вчителів. Що вчитель є вчителем тільки тоді, коди його так називають його учні. А якщо той, кого ти намагаєшся вчити, не вважає тебе вчителем, то навчання не буде, і ніякий ти не вчитель тоді.

Так от, з "митцями" приблизно те саме. Ти можеш вважатися митцем, якщо тебе принаймні хтось хоч раз так назвав. Або хоч процитував тебе, або хоч згадав про тебе, шо от є такий, подобається мені як пише.
А якщо ти просто склепав кілька десятків віршів і сам назвав себе "митцем", то це не робить тебе автоматично митцем аж ніяк

Успіхів йому там. Вже уявляю якість контенту в цій "групі митців".
До речі, посил про "митців" дуже нагадує Риммин посил про авторів, натхнення і безкоштовний цінний контент для нашої недолугої групи з модераторкою Оленою на чолі
Так, чому ж я про Римму і згадала. Ото він і лайкав ті пости.
Але ж попри висловлювання Римми, вона такі вірші теж би не взяла у вибране :)

мішок набитий був травою
дірявий черевик піском
трамвай із ранку був набитий
битком
Може було б веселіше, якби битком був набитий не трамвай, а якась типу каструля чи шось таке?

Може було б веселіше, якби битком був набитий не не трамвай, а якась импу каструля чи шось таке?
Так, ти права. То мене зациклило на вірші шкеребертя, хотіла виправити перші рядки, бо вони ніяк не пов'язані з битком. Ще хотіла погратися з різними сенсами "набитий". Писала: синяк набитий був дверима... Але вийшло якесь нагромадження сенсів.

Так, ти права. То мене зациклило на вірші шкеребертя, хотіла виправити перші рядки, бо вони ніяк не пов'язані з битком. Ще хотіла погратися з різними сенсами "набитий". Писала: синяк набитий був дверима... Але вийшло якесь нагромадження сенсів.
От да. Перші два рядки погратися з сенсами, а потім про миколу і шлунок. Буде супер!

олег набив собі татуху
...
микола шлунок набиває
битком

А може й не треба багато сенсів...
Дійсно виходить нагромодження, і в ньому губиться основна гра слів про биток...

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу