#запитай психолога
Добрий День.
Порадьте, що робити, бо моя жінка дуже сильно віддалилась коли поїхала з дітьми за кордон (хоч ми із Західної України де відносно спокійніше). Спочатку коли вона була в Польщі, ми ще спілкувались, а в Німеччині практично ні. Вона взагалі мені не телефонує, спілкується лише тоді коли я подзвоню, і то дуже коротко, розмова триває 1-2 хвилини. Постійно каже, Що все добре, Все впорядку, Вона працює має роботу, діти в школі. На запитання Коли планує приїхати (вона там вже 6 місяць) то сказала, що не знає. То казала, що на Паску приїде, і не приїхала.
Таке враження ніби ми якісь роз'єднані стали, не спільні, кожен сам по собі, і робить, що хоче. Мене це дуже сильно розчаровує, дивує така байдужість.
Найважче те, що ти не можеш нічого зробити. Дітей в ці справи не хочеться вплутувати, поїхати можливості не має бо не випустять. Спілкування з її друзями, батьками жодного ефекту не дало, нічого взагалі не змінилось. Я просив нехай сама зателефонує. Ні. Ніхто не дзвонив.
Я не знаю, що робити. Я не хочу втрачати сім'ю та розлучатись. Я хочу її зберегти. Влітку у нас 12 років спільного життя. Але як зберегти та зміцнити її на відстані й гадки не маю особливо коли не має зворотньої комунікації.