Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мне еще в декабре дали карточку на дігму с скидкой, а теперь когда валить снег, могутній лише я ее использовать по назначений?
Вопрос про фонари достаточно актуальне в заваленних снегом краях географии Салтовки. Особо ясно они светят, когда очищені отже снега и голубей. Обічно зимой ветерком поддувает снег и голубей и они примерзают к фонари,

Лев, а ти не знаєш, как очищають фонари, чтоб они светили ярче?
и еще там скользко. :( утром ехал осторожничал.

Классно! :браво::любов: Где Тирхен? ей наверняка понравится :кручусь:
aga1fc.webp

Тирхен вся в разъездах по городу и в работе, но вот выцепила сегодня пару прикольных ссылок на тему нежно любимой:любов: западной Украины:):

Святослав Вакарчук назвав свої улюблені місця у Львові
Читайте більше тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Гроза на Чорногорі

eegfa5.webp

ggf3hh.webp

Мох классный. Я периодически заказываю карпатские чаи у травника, он однажды мох в подарок прислал) Ядерная штука, но при простуде помогает хорошо.:)

Наш керівник одразу пішов з табору збирати ісландський мох. Хто колись хоч раз пробував цього напою навіть з маленькою жменькою моху – знає яке ж воно гірке. А тут було не те. Зварили нам чудодійного чаю... з пропорцією води не 1 до 10, а один до одного! Це таке собі майже чаклунське зілля вийшло. Повар цієї стави каже, що пити це неможливо, але треба. Бо не зможемо продовжити далі мандрівку, та й невідомо які ще наслідки хвороби можна отримати. І кожен сціпив зуби, та випив. Прокидаємось вранці... ха-ха! Всі здорові-здоровісінькі, ніби нічого не було!

здря.ты что они человечны писец.я тоже чихов не понимал.пока у меня у самого не появились в доме.лучше собак нет.
у меня нет животных в доме, но могу сказать, что собака должна охранять дом, а если она такая маленькая - то тут ее скорее нужно охранять. :)

у меня нет животных в доме, но могу сказать, что собака должна охранять дом, а если она такая маленькая - то тут ее скорее нужно охранять. :)

Большие собаки могут загризть свого хозяина. Ґґ єто не я придумала, єтот факт прямий, как грабли

Большие собаки могут загризть свого хозяина. Ґґ єто не я придумала, єтот факт прямий, как грабли
правда.
лягушки:клас:, они скользкие и сердечко внутри тельца приятно ощущать пальцами.
ква ква.
jhfhb1.gif

Очень ценная информация. :угу:
А темно ли уже?
Достаточно ли ярко светят фонари?
А ветерком не поддувает?

Неприличное.

Ой, стемнело в январе,
Засветило в фонаре,
А чтоб вниз не заглядАло,
Закрывайте поддувало:рл:

:D