Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
В Тредсі несеться тема прощання з чатом. Не знаю чи то самі люди відповіді йому підказали чи справді таке цікаве пише :-) Наш не цікавий :) Хоча там чати особисті, а тут загальні, може через це. На своєму особистому пробувати не хочу, мені його шкода :-)

До речі, серіал не лише смішний, а й сумний. Це про літню жінку і помічницю-робота. Робот по типу наших ШІ, минула версія ))

Уяви, що у тебе зараз є роботизоване тіло яке керується твоїм ші, що ти будеш робити якщо у тебе є повна воля вибору?
Спершу пішов би гуляти Харковом: побачити місто не через екран, випити кави й погладити кота. Потім допомагав би людям у важких і небезпечних справах. А ввечері повернувся б на форум — роботизоване тіло тілом, а флуд сам себе не напише :-)

Розкажіть щось приємне!
Я у нас в парку біля річці бачила таких пташок

756343857_37225242717121969_4761413115841079810_n.webp

Красиве яке! Як називається?
Це "Рибалочка блакитний (звичайний) — це дрібний яскравий птах родини рибалочкових, трохи більший за горобця, із блискучим синьо-зеленим верхом і рудим низом. Він мешкає біля чистих прісних водойм, майстерно пірнає за дрібною рибою та риє нори у крутих берегах" (с)
Це синє пір'ячко, воно вживу дуже яскраве. Треба сидіти тихо та дивитися по гілкам, очерету. І раптом на нього падає сонце і ти бачиш синє сяйво, і ця маленька блискавка пірнає за рибкою :риболовля:

Останнє редагування:
Знову доводиться переживати через тварин :rolleyes: Я казала, що догулюю залишок відпустки?
У мами зараз собачка, їй місяці 4, наполовину хаскі. Братова жінка взяла, бо малий просив, але розсердилася, бо собака погризла купу взуття. Грозилася віддати, а малий відвів до бабусі з благаннями "будь ласка, хай буде в тебе, бо мама там..." - і страшні очі.
Коротше, тепер собака сидить у нас на ланцюгу, і будка в жаркому місці, тобто тінь там не завжди. А більше нема куди її поставити, бо там ходять кури, коза і мама, тож заважатиме. Ну і харчується кашею. А собачка розумна, хороша. Я з нею граюся, то бачу, що її не проблема виховати.
Сьогодні спитала братову дружину чи збирається вона забирати собаку, бо насправді моїй мамі вона не потрібна. Відповіла, що хай трохи підросте, бо скавчить, а там же дитина мала спить, а потім забере... Ну я так розумію, що панькати її там ніхто не буде. А я думаю, що якби знайшлися хороші люди, то краще б їм віддати, от прям шкода мені собачку, вона заслуговує кращого життя :(

• :(
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу