Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Привіт усім!
Почали викладати на сайтах з серіалами четвертий сезон англійського ,,Детективи з Челсі,, . Поки дві серії. Ще дві, останніх, до кінця серпня будуть .
Кто дивився та забув , нагадаю - там детектив живе на лодці на Темзі. Після розлучення все залишив жінці.
Рудий, трошки незграбний, з напарницею жінкою. 😁
О, це не дивилася! Дякую:кава:

Зараз дивлюся іспанський "Ізабела" про Ізабелу Кастільску. Середньовіччя, лайт версія - ну без голів на списах, без рік крові. Знято не багато, більш схоже на телевиставу, але як для "відволіктися" може бути. Довгий:)

Я потрапила на серіал 2023 зі Щварценегером. Не знала, що він ще знімається. Розпочала - та щось мені сумно з пенсіонера-"Термінатора"...😊
1000012135.webp

,,Футбар,,

Головний персонаж історії – агент Центрального розвідувального управління. Ця людина вже у тому віці, коли час виходити на пенсію. Щоправда, через старий сімейний секрет чоловік розуміє, що про відпочинок доводиться лише мріяти. Він планує повернутися до колишньої роботи, щоб виконати останню найважливішу місію. Незважаючи на досить серйозний для такої праці вік, агент продовжує залишатися оптимістом.(с)

На мене щойно ледве не наїхала машина. Якась курка за кермом. А переходжу по переходу, на свій зелений, а вона завертає в мій бік, але голову відвернула в інший. Я вже майже дійшла до тротуара, а вона в цей час доїхала, і тоді тільки повернула голову, проїхала просто поряд. Якісь 5 секунд - і вона б мене зачепила. Хотіла їй услід щось побажати, а потім вирішила не псувати собі карму. Коза безмозгла.

Назад
Зверху Знизу