• 🎉 Форуму - 23 роки!
    З нагоди 23-річчя форуму даруємо знижку 23% на рекламу!
    Використовуйте промокод 23YEARS під час замовлення реклами та отримуйте знижку 23%.
    Промокод діє до 1 вересня 2026 року.

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
От ви поставили сумний смайлик на допис про електричку, а я, між тим, хотіла вам показати рожеві рельси )) А доїхала я нормально, не дуже запізнилися, машиніст доганяв графік :)
В нас на станції у тривогу електрички не ходять. Тітки з оклунками сидять і чекають, коли у телефоні побачать, що відбій. Тому і смайлик сумний. 🫩
Де у цей час та електричка - я не знаю, мабуть, десь стоїть?.

В нас на станції у тривогу електрички не ходять. Тітки з оклунками сидять і чекають, коли у телефоні побачать, що відбій. Тому і смайлик сумний. 🫩
Де у цей час та електричка - я не знаю, мабуть, десь стоїть?.
Я їхала з пересадками і обидві запізнилися. Але вони їхали звідкись, тож десь там стояли. Шкода, що довелося встати о четвертій ранку, а можна було ще годину спати. Зараз голова як чавун.

Доброго ранку! Будемо з добром:кава:

765849350_3367334516777770_8253804801095829710_n.webp

Подивилась красиво знятий серіал ,,Стерлінг Пойнт,, перший сезон, усі вісім серій. Озерний рай у Канаді.

,,Життя цілеспрямованої Енні з Нью-Йорку змінюється після новини про дивний спадок. Напередодні її 18 річчя незнайомий їй дідусь залишає дівчині та її братові Коннору цілий острів у канадській озерній глушині.
Вони з братом -близнюком всиновлені. Енні вирушає туди на літо, сподіваючись лише розібратися з майном, але невдовзі знаходить людей, які знали її родину значно краще за неї саму.
Курортне життя приносить нових друзів і романтичні почуття, водночас кожна нова деталь про минуле відкриває чергову сімейну таємницю. ( с)

Подивилась красиво знятий серіал ,,Стерлінг Пойнт,, перший сезон, усі вісім серій. Озерний рай у Канаді.

,,Життя цілеспрямованої Енні з Нью-Йорку змінюється після новини про дивний спадок. Напередодні її 18 річчя незнайомий їй дідусь залишає дівчині та її братові Коннору цілий острів у канадській озерній глушині.
Вони з братом -близнюком всиновлені. Енні вирушає туди на літо, сподіваючись лише розібратися з майном, але невдовзі знаходить людей, які знали її родину значно краще за неї саму.
Курортне життя приносить нових друзів і романтичні почуття, водночас кожна нова деталь про минуле відкриває чергову сімейну таємницю. ( с)
Перший сезон - це завершена історія чи обірвана?

Перший сезон - це завершена історія чи обірвана?
На кінець сезону герої все дізналися, що було треба для кожного, на той момент.
Та попереду майбутнє, тому якщо вирішать продовжити серіал, то це вже будуть нові події .
Я була б не проти продовження цієї історії, бо маленький натяк був, один дзвіночок по телефону брату головної героїні, йому вирішувати, погодитись на зустріч чи ні. 😉
Тобто перший сезон ,, запустила,, сестра, почавши розпутувати одну таємницю, в другому може брату доведеться вирішувати, розпутувати чи ні - інше.
Р.с. озера дивовижні...

Останнє редагування:
Привіт усім!
Почали викладати на сайтах з серіалами четвертий сезон англійського ,,Детективи з Челсі,, . Поки дві серії. Ще дві, останніх, до кінця серпня будуть .
Кто дивився та забув , нагадаю - там детектив живе на лодці на Темзі. Після розлучення все залишив жінці.
Рудий, трошки незграбний, з напарницею жінкою. 😁

Назад
Зверху Знизу