Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Доброго ранку! Для добра:кава:

761829349_2262991567811112_7222106654645067206_n.webp

Чого вони такі сумні, гарно ж пограли з нитками....
Дівчина не сумна, вона намагається зробити сексуальний вираз обличчя для фото :-)
А губи трохи перекачані :ги: ні - перекачині. Я вигадала нове слово, яке поєднує у собі два значення :-)

Вкладення

• IMG_20260802_182818~2.webp
    IMG_20260802_182818~2.webp
    2.4 MБ · Перегляди: 17
Останнє редагування:
Та за шо це мені! Кіт поранив більченя. Виявляється вони вже бігають і вчора то він з'їв малечу. А це ще одне, вкушене за лопатки. Я почитала, що котяча слина небезпечна для них, треба обробити хлоргексидином, а потім антибіотики. А в мене нема чим обробити. У Харків планую завтра, то воно не доживе.

Вкладення

• IMG_20260803_091122.webp
    IMG_20260803_091122.webp
    10.2 MБ · Перегляди: 31
Останнє редагування:
Кота вчора насварила більчиним хвостом по мордасам, сьогодні піднесла більченя у виховних цілях, то він тікає. Може все-таки зрозуміє і перестане ловити, він розумний. Хоча якщо вже розпробував, то надії мало.

Та за шо це мені! Кіт поранив більченя. Виявляється вони вже бігають і вчора то він з'їв малечу. А це ще одне, вкушене за лопатки. Я почитала, що котяча слина небезпечна для них, треба обробити хлоргексидином, а потім антибіотики. А в мене нема чим обробити. У Харків планую завтра, то воно не доживе.
IMG_20260803_091122.webp
Що є у аптечці зараз? Перекись? Стрептоцід? Левомеколь?

Що є у аптечці зараз? Перекись? Стрептоцід? Левомеколь?
Нічого )) Мама на всі випадки користується подорожником :)
Та перекис і левомеколь не те, бо треба ж бактерії вбити. Промила сольовим розчином. Якщо до завтра доживе, то можливо заберу в Харків, якщо волонтери знайдуться хто забере, бо я з торбами на роботу, мені нема часу білкою займатися.

Сіль ще буде пекти, не розумію навіщо....
Читала та дивилась в інтернеті, що слюна котів має антибіотик. Кілька разів читала про таке. Не знаю, це правда чи ні, але якщо не має ніяких ліків, краще й не чіпати
Це моя думка, звісно, і вона може бути хибною.

Сіль ще буде пекти, не розумію навіщо....
Читала та дивилась в інтернеті, що слюна котів має антибіотик. Кілька разів читала про таке. Не знаю, це правда чи ні, але якщо не має ніяких ліків, краще й не чіпати
Це моя думка, звісно, і вона може бути хибною.
Сіль як антисептик, звісно не дуже солоне, як фізрозчин. Ну, дозувала приблизно, думаю, що всипала менше, ніж треба, на язик куштувала - сльози солоніші. До речі, сильний розчин солі добре знімає запалення, звісно, не на рану.
Слюна і собак працює як антибіотик, і навіть людини. Залежить від того на кому використовують. Для гризунів слина кота недобре.
ШІ сказав, що промити треба обов'язково, щоб змити слину.

Вирішила їхати о п'ятій ранку, бо жарко. Моя електричка запізнюється на 50 хв :rolleyes:

Вкладення

• IMG_20260804_053124.webp
    IMG_20260804_053124.webp
    2.9 MБ · Перегляди: 15
Останнє редагування:
От ви поставили сумний смайлик на допис про електричку, а я, між тим, хотіла вам показати рожеві рельси )) А доїхала я нормально, не дуже запізнилися, машиніст доганяв графік :)

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу