Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Дня з добром:кава:

727834975_27544974071802023_8690031894638506927_n.webp

Давай швидше! Бо запросила б тебе на мітинг, а ти поки одужаєш, вони й закінчаться :ги:
Іро, мене зараз тільки як зброю масового ураження можна використовувати:D

зі: мабуть треба пити антибіотик вже, бо вже майже 2 тижня, поліпшення є, але такими темпами я пів року буду лікуватися:(

Доброго ранку! Нам добра:кава:

750229871_989338487486434_8865831389230465186_n.webp

мабуть треба пити антибіотик вже, бо вже майже 2 тижня, поліпшення є, але такими темпами я пів року буду лікуватися:(
Так, це справді довго. Ти до лікаря не ходила, сама лікуєшся?

Так, це справді довго. Ти до лікаря не ходила, сама лікуєшся?
Ні не ходила. Ну не було такого щоб до лікаря бігти. Навіть температури нема. До понеділка все одно вже лікаря не буде

Доброго усім ранку!
Лено, якщо трошки відволіктися від грипу :

1000011500.webp

Серіал ,,Їдь, або помри,,

Найкращі подруги Деббі Клейборн і Джудіт Бертон думають, що знають одна про одну все, але виявляється, що Джудіт — міжнародна найманка-кілер. Коли з минулого Джудіт з'являється таємнича фігура, а вбивство на замовлення йде не за планом, світи обох перевертаються догори дриґом...

• Це лайк!
Реакції: E.N
Ще один новенький ( картинка гарна, але дуже вже дівочий, солоденький) Та ніяких вбивств, кілеров чи злодіїв. Казка для серця. 😁

1000011501.webp

У пошуках Персефони.

У Персефони Ланкастер ситуація була критичною. Сім'я на межі банкрутства, грошей немає взагалі, а попереду – повні злидні. І тут з'являється варіант вийти заміж за заможного герцога Адама Бойса. Проте чоловік – суцільна загадка. Живе десь у глушині, ні з ким не спілкується і має жахливий характер. Але вибору у дівчини не було: треба рятувати рідних. Вона погоджується на цей шлюб наосліп та приїжджає в його похмурий замок у Нортумберленді.Навколо: глухі ліси і повна тиша.

• Лав
Реакції: E.N
Ще один новенький ( картинка гарна, але дуже вже дівочий, солоденький) Та ніяких вбивств, кілеров чи злодіїв. Казка для серця. 😁

1000011501.webp

У пошуках Персефони.

У Персефони Ланкастер ситуація була критичною. Сім'я на межі банкрутства, грошей немає взагалі, а попереду – повні злидні. І тут з'являється варіант вийти заміж за заможного герцога Адама Бойса. Проте чоловік – суцільна загадка. Живе десь у глушині, ні з ким не спілкується і має жахливий характер. Але вибору у дівчини не було: треба рятувати рідних. Вона погоджується на цей шлюб наосліп та приїжджає в його похмурий замок у Нортумберленді.Навколо: глухі ліси і повна тиша.
Не дуже мильний? Чи дуже? :-)

Доброго усім ранку!
Лено, якщо трошки відволіктися від грипу :
з минулого Джудіт з'являється таємнича фігура, а вбивство на замовлення йде не за планом, світи обох перевертаються догори дриґом...
Дякую! Зараз дивлюся "Memory vive" , про французьку пенсіонерку, колишню секретарку суду ... Картинка яскрава, бабця відчайдушна :)

Назад
Зверху Знизу