• 🎉 Форуму - 23 роки!
    З нагоди 23-річчя форуму даруємо знижку 23% на рекламу!
    Використовуйте промокод 23YEARS під час замовлення реклами та отримуйте знижку 23%.
    Промокод діє до 1 вересня 2026 року.

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я вже повернулася :) От цікаво - ну як воно так: приїхала у село - подобається, повернулася додому - подобається :-) Така приємна атмосфера в квартирі, навіть без ремонту :)

Ранку! Ми будемо з добром:кава:

736778904_895711416914970_8460398800063190919_n.webp

Соромлюся, але спитаю - чим заманювала? :D
Собою та світлом телефона :-) Він кружляв і кружляв, вбити не могла, а коли вмикала люстру - ховався. Ну от я натягнула на себе ковдру, але над головою тримала високо і з телефона було світло всередині мого барлігу. Він залетів, а я з головою накрилася. Ну і всередині вже піймала, увімкнувши фонарик на тел. Тобто не піймала, а вбила 😐

Сміх сміхом але, у перевізників, яки їздять за кордон зараз, наші люди постійно прохають привезти окрім рідні та посилок ще і нашу молочку, сало, оселедців, чорний хліб та огірки. Ні огірки там є, але щоб такий малесенький, хрусткий та ще і з квіточкою на дупці - немає :)

Сміх сміхом але, у перевізників, яки їздять за кордон зараз, наші люди постійно прохають привезти окрім рідні та посилок ще і нашу молочку, сало, оселедців, чорний хліб та огірки. Ні огірки там є, але щоб такий малесенький, хрусткий та ще і з квіточкою на дупці - немає :)
Мамина подруга, яке вже давно живе в Германії, каже, що там овочі несмачні. Може й інші продукти. А оселедців мабуть взагалі нема... Це ж риба пролетаріату.

Мамина подруга, яке вже давно живе в Германії, каже, що там овочі несмачні. Може й інші продукти. А оселедців мабуть взагалі нема... Це ж риба пролетаріату.
Мені здається що у Германії пролетаріат присутній все ж. Це ж не Польща, де самі шляхтичі :D Дивно, але знайти гарного оселедця я навіть у Дрогобичі не змогла - або у вакуумі типу філе по 200 грамів, або щось без голови і худе:D

А ще гречка, також у списку на привезти

Пам'ятаєте як я хвилювалася за бегонію, яку купила? Залишила у подруги на роботі її замісниці, і ще фіалку, а сама ж поїхала у відпустку. Вчора пішла забирати. Вона мені каже - твоїм квітам у мене сподобалося, бегонія квітне.
Так, розквітла, виросла, так що все там норм було з корінням. Але! Вони такі залиті! Мокрющі, ще й у піддоні вода. І це квіти, які не люблять зайву вологу. Я з піддона виливаю, а вона знову набігає :eek:
Коротше, вдома фіалку пересадила в напівсуху землю, а з бегонії згребла зверху і теж сухою засипала.
Дякую, звісно, що живі, але ж кілька разів пояснювала, що не можна заливати :rolleyes:

До речі, бегонія виявилася не оранжева, як обіцяли, а блідо-рожева. Симпатична, але я не люблю такі бліді кольори, може вийде з кимось живцем помінятися :)

IMG_20260709_185535.webp

Назад
Зверху Знизу