Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Бачили вже новину?
А я б хотіла одружитися з кимось в Дії :-) З кимось не знайомим очно, а тільки віртуально (але давно знайомим, щоб знати людину) :) Особливо якщо він в ЗСУ 💙💛 Ну, я дещо авантюрна, мою уяву будоражить така пригода :)

Муля сказала, щоб не постили її вірші. Я спитала чому.
Screenshot_20240330-114937.jpg
Якась дивна пані. Пояснення дивне також

Заборонити комусь щось перепощувати в Інеті неможливо, хіба що вимагати, щоб ставили (с) (під страхом карми :-) ; деякі і цього не роблять :рл: )
Все, що потрапило до інформаційного поля Землі - загальне, належить всьому людству.
Можна вимагати, якщо це закрита група, де в правилах прописана заборона. Не факт, що допоможе, але це принаймні має під собою ґрунт. А з відкритих джерел :незнаю: це просто смішно: Тетяня і Галя хай перепощують, а тобі не можна :іржач:

А я б хотіла одружитися з кимось в Дії :-) З кимось не знайомим очно, а тільки віртуально (але давно знайомим, щоб знати людину) :) Особливо якщо він в ЗСУ 💙💛 Ну, я дещо авантюрна, мою уяву будоражить така пригода :)
От ти допомогла сформувати думку. Гадаю, що оформлення стосунків через Дію зробить ставлення до шлюбу менш серйозним.

А я хочу морозива. Ще хтось хоче? :-)

По моєму ці українські психологи/астрологи якісь беззмістовні.
Не факт, що це український психолог. Бо багато що перекладається з рос чи інших мов. Я так розумію, що Зубкова - не автор тексту.

Не факт, що це український психолог. Бо багато що перекладається з рос чи інших мов. Я так розумію, що Зубкова - не автор тексту.
Такі узагальнені тексти зараз і штучний інтелект пише.

Гадаю, що оформлення стосунків через Дію зробить ставлення до шлюбу менш серйозним.
:угу:
Більш того, взагалі ні до чого на Землі не варто ставитися занадто серйозно. Все не назавжди, все - коротка мить.

А ти така серйозна, Іра! :)

Такі узагальнені тексти зараз і штучний інтелект пише.
:угу: І не факт, що астрологічні тексти теж не штучний пише. Ну як астропроцессор, він же теж генерує тексти з набору наявних. Так це ще наприкінці 90-х було зроблено.

:угу:
Більш того, взагалі ні до чого на Землі не варто ставитися занадто серйозно. Все не назавжди, все - коротка мить.

А ти така серйозна, Іра! :)
Тож я не буду ставитися серйозно до твого зауваження і буду залишатися такою як хочу :-)

Та не те слово! Все так - ледве повзаю. Це все коридор!
А от мене підриває на якусь діяльність, але не можу з відомих вам причин. Від безнадійності перебрала коробку з різними дрібницями. Але мені кортить рухатися. На вулиці таке сонце! Важко сидіти в квартирі, коли така ясна погода.

:угу: І не факт, що астрологічні тексти теж не штучний пише. Ну як астропроцессор, він же теж генерує тексти з набору наявних. Так це ще наприкінці 90-х було зроблено.
Я то текстами не цікавлюся, я в форматі відео дивлюся, є неповторний стиль в людей.
Але наші українські пасуть задніх, вони і на відео якісь мляві і автоматичні.

Час писати вірші. Ось рядки:
  • ти запросила на вечерю
  • з розумним виглядом аркадій
  • тетяна павлівна боїться

Назад
Зверху Знизу