Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Якщо загалом недоїсть, то нічого. Але 8 год між їжею- це багато. Але нічого тут не зробиш, автогодівницю купувати не буду, хоча це ідеальний варіант.
Може є сусіди на пенсії, попросити підгодовувати вдень?
В принципі нічого страшного з ним не станеттся і так. Головне це ритмичне життя. Звикне згодом.
Киці, до речі, такі любителі ритуалів: зранку я обнімаюся, ввечорі я граюся, на ніч йду спати з мамою...
Пам'ятаю як маленька Чуня лягала мені на груди та ловила комарів, які летіли на мене сідати😁😁😁

Кіт живий і приховану гречку не з'їв, значить так і робитиму. Якщо вже зовсім з голоду вмиратиме, то з'їсть.
Бо я оце кожен день біжу з роботи і очікую знайти напівпритомного :-)
(сама собі під ніс - адже коти майстри зображати голодну непритомність) :D

Оце тільки присіла. І оце тільки вечеряю. Тобто вже пью чай. Хоча час вже спати 🙄
Такого дотошного прибирання в мене не було з часів як я цю квартиру купила. Дякувати коту. Хоча підозрюю, що даремно. Шампунь від бліх треба тримати 10 хвилин, я тримала дві. І вони не подохли. Ну але принаймні чисті 🙄

(сама собі під ніс - адже коти майстри зображати голодну непритомність) :D
Думаю, він не поїв, бо погано почувається після дегельментизації. Бо я прийшла і дала молока - не схотів. Після всіх цих купань понесла до корма з гречкою, який стояв зранку - не схотів. Ну, мабуть він вже дуже несвіжий. Тобто він наче нюхає, типу їсти хоче. Дала сухий. Начебто почав їсти - не доїв.
Але часто нявчить, а я не пойму чого, бо він нявчить і коли їсти, і коли в туалет, і коли гратися. Закрепа вже нема, боюся тепер якби не діарея 😐 Хз в чому причина - чи інтоксикація, чи кисляк зранку попив, чи переїв тоді зранку. Але я впевнена, що живіт його досі турбує. Ото він і гребеться весь час без явної причини, і нявчить.

Купання пройшло відносно нормально. Кричав. Не дряпався. Потім в полотенці дрижав - чи від страху, чи від холоду. Посушила феном, не налякався, хоча і не був у захваті, але я обережно. Відпустила в кімнаті. Заховався. Зате я спокійно поприбирала у ванній, де його тримала в резервації. Витягла зі схованки, віднесла в ванну кімн., він зрадів знайомому місцю. Потім, правда, визирнув, полазив у коридорі по нишпорках, але ні в кімнату, ні в кухню йти не поривався. Налякався. Тепер двері у ванну кімн. відчинені, і він не виходить. То не пускала, а він хотів вилізти, а тепер... :-)
Поставила нову коробку і він туди заліз і сидить. Там же - у ванній ))

Обміркує все та вийде:)
Я його занесла в кімнату і він пішов досліджувати територію. А тепер гасає.

Ну, не знаю чи справді нема характерних рис у кожної породи, але як написано, що тайські балакучі, то так воно і є. Він весь час нявкає. Зазирає в нове місце - і коротеньке няв. Спілкується. Якби я ще не переживала, що то в нього болить живіт.

Ніколи не робила стільки помилок за такий короткий період. Черговою помилкою було витягти його в кімнату. Я ж тепер не можу укласти його спати. Не хоче сидіти в ванній, хоче гасати по квартирі.

Кричить і вибиває двері. Хоче граться😶

Назад
Зверху Знизу