Статус: Онлайн
Повідом.: 4687
Адреса: Салтівка
Повідом.: 4687
Адреса: Салтівка
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
те, що ви не бачите нічого соромного, ще не значить, що це не соромно і не принижує саму себе в очах оточуючих..Учитесь читатьво-первых.
Во-вторых, не вижу ничего стыдного в употреблении предусмотренного опциями форума значка "репутации".
:іди до біса: :***:
В-третьих, не вам меня стыдить, за собой следите.
та робіть як знаєте, головне, вам в радістьПонятно, прилипала.
Надо добавить.![]()

привіт привіт

Головне шоб не через 20 років після закінчення життя. Як воно часто бувало.Колись я стану відомою художницею. Мої найпростіші малюнки коштуватимуть багато грошей.
Ще і вухо собі не відрізати. ))Головне шоб не через 20 років після закінчення життя. Як воно часто бувало.
Це хроніки Мордора? ))
Без дріжджів. На хмелі.Я вже придумав чим займуся після війни. Думаю відкрити пекарню. Буду пекти хліб в печі на дровах і продавати.
Можна почати заразЯ вже придумав чим займуся після війни.

Багато всяких ідей рецептів. Там ще буде зал де можна пити каву з випічкою, а піч буде посеред залу щоб в цей час дивитись як все випікається.Без дріжджів. На хмелі.
Зараз навряд, спочатку треба стати цивільною людиною.Можна почати зараз![]()
Класна ідеяЯ вже придумав чим займуся після війни. Думаю відкрити пекарню. Буду пекти хліб в печі на дровах і продавати.