Статус: Онлайн
Повідом.: 37613
Повідом.: 37613
по ділу то маєш що сказати?Шо ти несеш?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
по ділу то маєш що сказати?Шо ти несеш?
Кролик побіг у дірку.по ділу то маєш що сказати?
Сьогодні було дивовижне небо, блакитно-рожеве

Ви володієте українською? Прохання у цій темі спілкуватися неюАлаверды Немышля вчера, я тоже ахренел, и почки на сирени как в раю, но их не снял

Таня Микитенко, авторка каналу, мешкає в Києві, нікуди не виїжджала під час повномаштабної війни . і так, як вона розбирає українофобів і рашняфілів в своїх відео, одиниці так зможуть.Вдаєте, що не зрозуміли питання?
Добре, ще раз:
ця "рогулівна", відео що ви принесли - в Німеччині.
Хто воно таке взагалі.
Якась невідомо хто рогулівна з Німеччини, робить собі хайп на відомих загалу особах.
Навіщо її дивитись взагалі?
Вы сами не видели что принесли.Таня Микитенко, авторка каналу, мешкає в Києві, нікуди не виїжджала під час повномаштабної війни .

Між несмак та політтехнології - прірва.Засновниця, співвласниця, ведуча блогу й телепроєкту «ragu.li», де критикує агресивний несмак українських та іноземних публічних осіб, зокрема політиків та співачок.
2011 року 50 % проєкту придбав Володимир Петров
Володимир Володимирович Петров (нар. 20 листопада 1977, Дніпро) —
чорний політтехнолог, продюсер, блогер, кандидат на посаду Президента України 2019 року.
Переглянути вкладення 13210572Схоже на листівку, на якій можна написати віршик![]()
ви якось дивно полистали, реально.. така реакція..Вы сами не видели что принесли.
Канал - информация: Германия.
https://www.youtube.com/c/Ragulivna/about
PS. Полистала с вашей легкой руки глубже
Лучше бы я этого не делала...
Між несмак та політтехнології - прірва.
.. покажіть своє обличчя, свій рот, ми оціним психічний станЛатиніна це сказала з гірким сарказмом. Але ж неможливо в усній формі цей сарказм позначити в лапках. Розумні люди відчувають сарказм без зайвих пояснень.
А жінка з провокаційним ніком Рагуліна, навіть на обличчі має ознаки психічної хвороби. Викривлений рот, істерічні нотки в голосі, тощо.
Арестович дуже розумна людина. Дивилась його канал задовго до початку війни. Він багато цікавого розповідає про психологію, релігію, філософію. Мені здається, що його навмисний нарцісизм - це його така фішка, стьоб, специфічне відчуття гумору.

Не переходимо на особи співрозмовників... покажіть своє обличчя, свій рот, ми оціним психічний стан![]()
Дякую, що взяли на себе працю розібратися з цією "викривальницею".PS. Полистала с вашей легкой руки глубже
*Засновниця, співвласниця, ведуча блогу й телепроєкту «ragu.li», де критикує агресивний несмак українських та іноземних публічних осіб, зокрема політиків та співачок.
Уявляю собі президента України з прізвищем Петров!2011 року 50 % проєкту придбав Володимир Петров
Володимир Володимирович Петров (нар. 20 листопада 1977, Дніпро) —
чорний політтехнолог, продюсер, блогер, кандидат на посаду Президента України 2019 року*

подивіться, яка гарна сцена 

вона нічого на себе не взяла , а просто лише б щось, сказала..Дякую, що взяли на себе працю розібратися з цією "викривальницею".
Уявляю собі президента України з прізвищем Петров!![]()
людина оцінює очерняє когось.. риси обличчя, якими наділила ПриродаНе переходимо на особи співрозмовників.
як вам не соромно показувати мені середнього пальця..Вы сами не видели что принесли.
Канал - информация: Германия.
https://www.youtube.com/c/Ragulivna/about
PS. Полистала с вашей легкой руки глубже
Між несмак та політтехнології - прірва.
одна моя знайома вела себе теж подібним чином, осміювала людей через їх якісь природні особливості тіла..так в неї самої завжди були грязні немиті порепані п'ятки з грязними нігтями на ногах , волосся жирне і з рота завжди принеприємно пахло.. от що мені тепер з вами думати..?Обов'язково покажу, коли захочу вести публічний канал якоїсь інформації. Наразі я лише дозволила собі висловити спостереження. Воно виключно ИМХО.
Учитесь читатьяк вам не соромно показувати мені середнього пальця..
во-первых.