Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Біленьки?У нас двійко козенят![]()
У мене зі сусідів — кліщі. Сьогодні Том приніс одного.А Том до сусідів швендяє?Розповідає мабуть
![]()
Мабуть із сусідів? Бо я аж замислилася що ти мав на увазі, чи зі сусідів кліщі лізутьУ мене зі сусідів — кліщі.
А у чому різниця?Мабуть із сусідів?зі сусідів
Кізки чи козлики? Фото є?Ні, чорно-білі, як батько![]()
Оброби (кота, не кліщаУ мене зі сусідів — кліщі. Сьогодні Том приніс одного.
Так не кажуть. Тому я й не змогла одразу зрозуміти про що моваА у чому різниця?
Ще не знаю, не виходила сьогодні з хати, а вчора не дивилися. Фото нема, може пізніше зроблю. Втім їх краще фоткати за кілька днів, вони тоді цікавішіКізки чи козлики?
Що буде, якщо кліща обробити від кліщів? Мабуть буде самотній кліщОброби (кота, не кліща) Бо в травні замахаєшся їх знімати
Ніби ж можна продовжувати пісню. Принаймні, я бачив, як це роблять.Шкода, бо хотілося все ж куплет додати.
Добре, почекаємоВтім їх краще фоткати за кілька днів, вони тоді цікавіші![]()
Я робила. Але мені треба куплет вставити у середину. А якщо додати туди заново кілька куплетів, він продовжує, але вона трохи інакша. Я намагалася зкомпонувати дві пісні, і воно не стикується.Ніби ж можна продовжувати пісню. Принаймні, я бачив, як це роблять.
Якщо без жартів, з'ясувалося, що це дуже корисна в побуті якість.Пізнавальне
![]()
Я ніколи не забуду, як мій чоловік колов дрова, рука втомилась, він переклав сокиру в іншу і продовжив собі спокійно. Я в шоці була.Якщо без жартів, з'ясувалося, що це дуже корисна в побуті якість.