Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А я як раз встигла повернутися. У парку спивали якісь пташки,ну ті, що першими тренькають перед весною. Повертаюся - а тут як замете!!!Я трошки потрапила під сніг. Під снігову крупу![]()
Я його знайшла - лежав на самому видному місті - на просувальної дошці. А я перерила всі шафки, ящики та коробки вже!Все, моя черга - кудись запхала нещодавно куплений флізелін. Куди я його сунула не маю уявлення. Якесь безпам'ятство! Kurwa!
![]()
І миНа дворі мати і малесеньке дівча. Перший сніг у дитинки. Мамо каже : не бери до рота, ні, ні, ні...
Я - це ще бурульки не бачила. 😊
Я в дитинстві бурульки на смак спробувала. І не раз.
А ви? 😊
Звісно ж, так!Я в дитинстві бурульки на смак спробувала. І не раз.
А ви?
Головне, щоб не жовті!На дворі мати і малесеньке дівча. Перший сніг у дитинки. Мамо каже : не бери до рота, ні, ні, ні...
Я - це ще бурульки не бачила. 😊
Я в дитинстві бурульки на смак спробувала. І не раз.
А ви? 😊
Тю на вас. Прозорі та сяючі на сонці як діаманти.Головне, щоб не жовті!
![]()
Доводиться дивитися на сніг хоча б у відео
Перший сніг у житті кішки. Не одразу наважилася на нього вийтиНедовго погуляла, 2 хвилинки - і назад-назад!
У них ще котик є, отой чорно-білий в кінці відео. Він на сніг не пішов, розумний!Красуня! Типу: “і що воно таке? На смак, як вода, але не вода".
Але ж яка красуня!У них ще котик є, отой чорно-білий в кінці відео. Він на сніг не пішов, розумний!На нього впали 2 сніжинки з вулиці, подуло холодним вітром, так він швиденько втік
А ця пухнаста Шоко - ну, з такою шубою ніякий холод не страшний![]()
Я ось додивлюся останні 4 серії 7-го сезону СотніЗнайшла ще новенький серіал.
Домашній тигр в домашніх джунглях