Допомагаємо ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Все, моя черга - кудись запхала нещодавно куплений флізелін. Куди я його сунула не маю уявлення. Якесь безпам'ятство! Kurwa!
:D

Я трошки потрапила під сніг. Під снігову крупу :-)

Я трошки потрапила під сніг. Під снігову крупу :-)
А я як раз встигла повернутися. У парку спивали якісь пташки,ну ті, що першими тренькають перед весною. Повертаюся - а тут як замете!!!

На дворі мати і малесеньке дівча. Перший сніг у дитинки. Мамо каже : не бери до рота, ні, ні, ні...
Я - це ще бурульки не бачила. 😊
Я в дитинстві бурульки на смак спробувала. І не раз.
А ви? 😊

Все, моя черга - кудись запхала нещодавно куплений флізелін. Куди я його сунула не маю уявлення. Якесь безпам'ятство! Kurwa!
:D
Я його знайшла - лежав на самому видному місті - на просувальної дошці. А я перерила всі шафки, ящики та коробки вже!

На дворі мати і малесеньке дівча. Перший сніг у дитинки. Мамо каже : не бери до рота, ні, ні, ні...
А ви? 😊
І ми:) Бурульки то що, але металева труба на морозі то саме те :D

Доводиться дивитися на сніг хоча б у відео :)

Перший сніг у житті кішки. Не одразу наважилася на нього вийти :) Недовго погуляла, 2 хвилинки - і назад-назад! :-)

Знайшла ще новенький серіал. Англія, Фінляндія - так і не зрозумію, чий.
,,Королева всьго, блін, світу,,. Така назва , чесно.
В аннотації про жінку-ріелтора, крупного, з ім'ям, не дуже молоду і красиву, і як її чоловік втік від неї, обчистивши їх банківські рахунки на мільони.
Вкрав усе до копійчини.
Ну а далі буде як вона прийшла до тями і вдарилася до преступної діяльності і досягла знов богатста.
Як добре, що в мене нема мільонів на рахунку. Якщо чоловік і втече ( тьфу на мене), то хоч не треба йти у крімінал і починати робити мільони.
😊

Останнє редагування:
А ви? 😊
Головне, щоб не жовті!
:ідея:

Доводиться дивитися на сніг хоча б у відео :)

Перший сніг у житті кішки. Не одразу наважилася на нього вийти :) Недовго погуляла, 2 хвилинки - і назад-назад! :-)

Красуня! Типу: “і що воно таке? На смак, як вода, але не вода".

Красуня! Типу: “і що воно таке? На смак, як вода, але не вода".
У них ще котик є, отой чорно-білий в кінці відео. Він на сніг не пішов, розумний! :-) На нього впали 2 сніжинки з вулиці, подуло холодним вітром, так він швиденько втік :-)
А ця пухнаста Шоко - ну, з такою шубою ніякий холод не страшний :любов:

У них ще котик є, отой чорно-білий в кінці відео. Він на сніг не пішов, розумний! :-) На нього впали 2 сніжинки з вулиці, подуло холодним вітром, так він швиденько втік :-)
А ця пухнаста Шоко - ну, з такою шубою ніякий холод не страшний :любов:
Але ж яка красуня!

Домашній тигр в домашніх джунглях :)

Знайшла ще новенький серіал.
Я ось додивлюся останні 4 серії 7-го сезону Сотні :рл: :-) і переключуся на щось мімішне. :ги:
"Сендітон" - вікторіанська епоха, 3 сезони :любов:
Джейн Остін не дописала цей роман, сценаристи з цим впоралися і, звісна річ, залучили обов'язкових негрів, але хоча б не головними героями :)

Сендітон.jpg
:

Мені так подобається Станіслав Чумак, що я б його обрала в президенти. Відчуваю цілковиту довіру до людини.

Доброго ранку! Нам бути з добром:кава:

469321579_9002520943140617_3686993204065176889_n.jpg

Назад
Зверху Знизу