Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ні, в мене теж була така думка. Мені чогось хотілось обіграти це зі словом "мама": типу дитина гукає "мама", всі мами озираються, а справжня його мама ховається, бо задовбалась ) Але я не змогла це якось зліпити у формуА мені навпаки здається банальним, бо та ж сама ідея, що всі обернулися на голос. Про стовп мені цікавіша - всі обернулися, а той, кому кричали - сховався.
Але схоже, що він таки нікому крім мене не цікавий![]()
Подивилася 4 серії. Шкода, що це міні-серіал, в ньому всього 6 серій, скоро скінчиться.Навіть картинка Сотню нагадує. Але якщо закінчиться так само ніяк
Та все норм! Це історія про стриптизера Андрія, який має сценічне псевдо Доступний Анрі та який був вимушений підмінити свою колегу по цеху Галю, яка на свята записалася бути Сантою на корпоративіВзагалі-то обидва імені не дуже підходять, бо не сильно в риму. Ось якби Едді, але наголос не тойХоча натяк був би прозорий!
![]()
Хвацько закручений сюжет.Та все норм! Це історія про стриптизера Андрія, який має сценічне псевдо Доступний Анрі та який був вимушений підмінити свою колегу по цеху Галю, яка на свята записалася бути Сантою на корпоративі![]()
Супер! Скажеш чи сподобалося тобі закінчення, тоді і я подивлюся.Подивилася 4 серії. Шкода, що це міні-серіал, в ньому всього 6 серій, скоро скінчиться.Дуже цікавий, відірватися не можна.
Сюжетом нагадує Голодні ігри, а цікавістю - Гру Престолів. (ти диви, обидва Ігри
).
Яка гарна ідея для поеми в жанрі енейок!Та все норм! Це історія про стриптизера Андрія, який має сценічне псевдо Доступний Анрі та який був вимушений підмінити свою колегу по цеху Галю, яка на свята записалася бути Сантою на корпоративі![]()
Може сьогодні спробуємо? У мене від учора натхнення, а ще Марія погукала до Мікро колишнього пиріжкаря, який давно підписаний на ВП, але не заходить. Тепер підписався на Мікро, але натхнення в нього нема.Лено, ми коли будемо писати?
Ні, дякую, я так ніколи не зареєструю сяСір, а може я дам тобі тимчасово пароль від акку ВП і ти теж долучишся?