Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 17:33 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 17:33 Повітряна тривога в Харків.обл.
IMG_7467.jpeg

мене піймав на плагіаті
безпосередній керівник
забрав мою винагороду
і зник

у галі патчі під очима
на лобі купка бігуді
це після свят себе шукає
анрі

:D (анрі - фр. ім'я, чоловіче )))

Можна було би й Андрій, щоби не пояснювати :)

А мені навпаки здається банальним, бо та ж сама ідея, що всі обернулися на голос. Про стовп мені цікавіша - всі обернулися, а той, кому кричали - сховався.
Але схоже, що він таки нікому крім мене не цікавий :)
Ні, в мене теж була така думка. Мені чогось хотілось обіграти це зі словом "мама": типу дитина гукає "мама", всі мами озираються, а справжня його мама ховається, бо задовбалась ) Але я не змогла це якось зліпити у форму

Можна було би й Андрій, щоби не пояснювати :)
Взагалі-то обидва імені не дуже підходять, бо не сильно в риму. Ось якби Едді, але наголос не той :) Хоча натяк був би прозорий! :ги:

Навіть картинка Сотню нагадує. Але якщо закінчиться так само ніяк
Подивилася 4 серії. Шкода, що це міні-серіал, в ньому всього 6 серій, скоро скінчиться. :ридаю: Дуже цікавий, відірватися не можна. :любов: Сюжетом нагадує Голодні ігри, а цікавістю - Гру Престолів. (ти диви, обидва Ігри :-) ).

Взагалі-то обидва імені не дуже підходять, бо не сильно в риму. Ось якби Едді, але наголос не той :) Хоча натяк був би прозорий! :ги:
Та все норм! Це історія про стриптизера Андрія, який має сценічне псевдо Доступний Анрі та який був вимушений підмінити свою колегу по цеху Галю, яка на свята записалася бути Сантою на корпоративі :D

Та все норм! Це історія про стриптизера Андрія, який має сценічне псевдо Доступний Анрі та який був вимушений підмінити свою колегу по цеху Галю, яка на свята записалася бути Сантою на корпоративі :D
Хвацько закручений сюжет. :угу:

Полізла в Віршики. На жаль, Різдво вже пройшло.

:-)
качає прес галина хоче
стрункою стати до різдва
бо заміж тре в різдво ж бувають
дива
(с)Іронія

Подивилася 4 серії. Шкода, що це міні-серіал, в ньому всього 6 серій, скоро скінчиться. :ридаю: Дуже цікавий, відірватися не можна. :любов: Сюжетом нагадує Голодні ігри, а цікавістю - Гру Престолів. (ти диви, обидва Ігри :-) ).
Супер! Скажеш чи сподобалося тобі закінчення, тоді і я подивлюся.

Яка гарна ідея для поеми в жанрі енейок!
Я щойно думала який сюжет взяти, хвилину тому мені трапився текст з книги, який можна взяти за основу. А тепер ще й це!
Лено, ми коли будемо писати?

Вхід у Задзеркалля

IMG_7474.jpeg

Лено, ми коли будемо писати?
Може сьогодні спробуємо? У мене від учора натхнення, а ще Марія погукала до Мікро колишнього пиріжкаря, який давно підписаний на ВП, але не заходить. Тепер підписався на Мікро, але натхнення в нього нема.
То я думаю, може він побачить і йому стане цікаво... По-перше, новий жанр, цікаво ж себе спробувати. По-друге, якщо це буде щось ржачне, то теж захочеться долучитися.
Сір, а може я дам тобі тимчасово пароль від акку ВП і ти теж долучишся?

Останнє редагування:
Ні, дякую, я так ніколи не зареєструю ся :ги:
А, так ти згодний зареєструватися? Я думала, що не хочеш!
Сір... дорогенький... а давай ти зареєструєшся просто зараз? :kiss: Це ж недовго :)

Назад
Зверху Знизу