• Оплата через МоноБанк працює у тестовому режимі. Пілся оплати напишить адміну Dimoks. Дякуємо

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 15:09 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 15:09 Повітряна тривога в Харків.обл.
та і такий натуралізм з членами люблять показувати вони і Скандинавія.
Еге ж, німці взагалі не сором'язливі. У них цілком нормально записали хоум-відео і віднести в найближчий сексшоп. :-)

Про Амадея достатньо було б двох перших рядків
Так. Але який є.
Поки ти зайшла, спитаю. Вже були вірші з омномном.. але не пам'ятаю які. Цей не переспів, бува?

осінь навалилась
дощик за вікном
антидепресанти
омномномномном
Малаш

А щодо віршів - навіть у вірша іронічної зараз мало лайків. Може ще набіжать. Хз що з цим робити. Якщо постити справді найкращі з Мікро, то тоді буде самий колюх. В інших не лише менше контенту, а й є сумніви щодо боянистості та якості.
Може треба перерву зробити? :rolleyes:

Так. Але який є.
Поки ти зайшла, спитаю. Вже були вірші з омномном.. але не пам'ятаю які. Цей не переспів, бува?

осінь навалилась
дощик за вікном
антидепресанти
омномномномном
Малаш
Не пригадую

А щодо віршів - навіть у вірша іронічної зараз мало лайків. Може ще набіжать. Хз що з цим робити. Якщо постити справді найкращі з Мікро, то тоді буде самий колюх. В інших не лише менше контенту, а й є сумніви щодо боянистості та якості.
Може треба перерву зробити? :rolleyes:
В мене Став останнім часом добре набирає лайки, десь 40+ майже стабільно. І на минулому тижні на 30-40 лайків було чимало віршів. Навіть у Аху, якого зазвичай погано лайкають

В мене Став останнім часом добре набирає лайки, десь 40+ майже стабільно. І на минулому тижні на 30-40 лайків було чимало віршів. Навіть у Аху, якого зазвичай погано лайкають
Важко сказати від чого це залежить :незнаю: День на день не припадає.
Може ти і мої будеш сама відбирати? Бо я не розумію які зайдуть.

Важко сказати від чого це залежить :незнаю: День на день не припадає.
Може ти і мої будеш сама відбирати? Бо я не розумію які зайдуть.
Та я теж не завжди розумію. Мені дуже подобались Похабичеві, особливо другий, про м'який гумор. А народу не дуже.

Про ваги від Кейка теж спеціально поставила, щоб лайкали. Бо нарід таке любить. Це зазвичай безпрограшна тема, майже як котики. А ти бач - не зайшло

Хоча зараз подивилась - вже більш-менш наставили і Кейку, і Похабичу. Але не одразу. І все одно це не ті цифри, на які я сподівалась від топових авторів

А просто з омномном пригадуєш?
Мені здається, я і в рос бачила, і нас було.
Ну омномном такий вираз, що де завгодно міг бути. Це ж не цей автор вигадав, воно було.
Можу в поеторії глянути, але пізніше

Хоча зараз подивилась - вже більш-менш наставили і Кейку, і Похабичу. Але не одразу. І все одно це не ті цифри, на які я сподівалась від топових авторів
Ну зараз однозначно спад.
Ну омномном такий вираз, що де завгодно міг бути. Це ж не цей автор вигадав, воно було.
Можу в поеторії глянути, але пізніше
Так, було. Просто не хотілося б знову нарватися на боян. У Пирожках без границ не знайшла, у нашій теж :незнаю:

Поки ходила по рос групі, знов піймала хвилю. Все-таки наскільки рос простіше писати :( слова легше приходять.
Ось спробувала відпустити думку, піймати напрям, а потім розвинути вже українською. Нашвидкоруч.
Не знаю чи варто це уваги. Атмосфера пиріжкова, але ж потрібен мин.

у гната від напруги очі
зненацька випали з очниць
піймав аж коло теплотраси
орієнтуючись на слух

хтось раптом вигукнув геннадій
геннадій озирнувся і
із жахом зрозумів навколо
ще двадцять п'ять генадіїв

у гната від напруги очі
орієнтуючись на слух
Було б ще краще, якби не просто "від напруги", а від чогось більш цікавого. Тільки я не знаю, від чого ) Чи побачив щось, чи робив щось, хз. Не знаю

оксана крикнула не в мене
але микола не устиг
вже своєчасно зупинитись
павук на неї вже летів

(Ну, таке ...)

Було б ще краще, якби не просто "від напруги", а від чогось більш цікавого. Тільки я не знаю, від чого ) Чи побачив щось, чи робив щось, хз. Не знаю
Так, була така думка, але я вирішила її не розвивати, побоюючись загубити хвилю. Ось зараз тепер можна подумати.

Виявляється, красота теж є.

від красоти у гната очі
орієнтуючись на слух

Назад
Зверху Знизу