Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 17:33 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 17:33 Повітряна тривога в Харків.обл.
одягся в класику аркадій
пенсне тростина капелюх
і під чайковського на кухні
б'є мух
Жарт не чула, але мені віршик не смішний. Хоча немовби повинен був би. Такий денді - і мух.. Але чомусь не смішно. Може, порівняно з більш тонким про гру.

А яка країна не знайшла? Бо написано американська (а судячи з коментів раніше було написано, що рос), а схоже що фільм німецький.
А! Я ж сама тепер можу подивитися за назвою.
Так, німецький.
У коментах було кумедно. Варіанти виробництва писали: рос, США, Голандія навіть! :ги: Хоча там актори чітко розмовляють німецькою. :ги:
А мені так сподобалася комедія, що пішла шукати щось подібне, бажано з тим же актором.

Не очікувала, що він такий качок. :-) Ні, ну в фільмі було помітно, що хлопець спортивний, але не настільки же. :-) У 2010 році, у 14 років, виграв чемпіонат по карате Німеччини. :незрозумію: А що, таке буває вже в 14? Ще він співак, піаніно, гітара. Ти диви, який різнобічний.

Коротше, подивилася ще одну комедію, іншого напряму, але теж сподобалася, не менше Няньки.
"Вихідний", 2021.

c376fca59f22b91b329611eaebece87cb9dcb3b3eb._SX342_.jpg

Молодий батько доглядає сина у вихідний. Але доля йому підкидує нічні раллі, танці у клюбі та інші пригоди.
Прикольно, що роль піврічного хлопчика виконували 5 дівчаток. :-) Одна основна акторка :) і 4 дублерши :-)

Жарт не чула, але мені віршик не смішний. Хоча немовби повинен був би. Такий денді - і мух.. Але чомусь не смішно. Може, порівняно з більш тонким про гру.
Мені і про скрипку не смішний. Але там гра слів, а у цьому примітивний гумор :угу:

Ще знайшла собі цікавий серіал, кажуть, типу серіалу "Сотня". Подивимось.

У 2070 році колишні держави на континенті розділилися на невеликі міні-держави, кожна з яких намагається вижити в умовах жорсткої конкуренції. Цей період чимось нагадує епоху воюючих держав у Китаї або часи сьогунів у Японії, де кожен намагається домогтися панування. Автори сценарію розповідають про людей, які виживають за умов настільки масштабної катастрофи.

племена Європи.jpg

коментах було кумедно. Варіанти виробництва писали: рос, США, Голандія навіть!
Бо про США написано на заставці, а про росію, я так розумію, теж було написано (мабуть раніше). Хоча ж імена у фільмі німецькі, та і такий натуралізм з членами люблять показувати вони і Скандинавія.

Ще знайшла собі цікавий серіал, кажуть, типу серіалу "Сотня". Подивимось.

У 2070 році колишні держави на континенті розділилися на невеликі міні-держави, кожна з яких намагається вижити в умовах жорсткої конкуренції. Цей період чимось нагадує епоху воюючих держав у Китаї або часи сьогунів у Японії, де кожен намагається домогтися панування. Автори сценарію розповідають про людей, які виживають за умов настільки масштабної катастрофи.

племена Європи.jpg
Навіть картинка Сотню нагадує. Але якщо закінчиться так само ніяк, то я дивитися не хочу :)

Бо про США написано на заставці, а про росію, я так розумію, теж було написано (мабуть раніше). Хоча ж імена у фільмі німецькі, та і такий натуралізм з членами люблять показувати вони і Скандинавія.
О, так там бігають без трусів?

У Іронічної особи гарні вірші, але часто збої. Ось прикольний, але не можу я такий виставити :(

Screenshot_20240704-000811.jpg

та і такий натуралізм з членами люблять показувати вони і Скандинавія.
Еге ж, німці взагалі не сором'язливі. У них цілком нормально записали хоум-відео і віднести в найближчий сексшоп. :-)

Про Амадея достатньо було б двох перших рядків
Так. Але який є.
Поки ти зайшла, спитаю. Вже були вірші з омномном.. але не пам'ятаю які. Цей не переспів, бува?

осінь навалилась
дощик за вікном
антидепресанти
омномномномном
Малаш

А щодо віршів - навіть у вірша іронічної зараз мало лайків. Може ще набіжать. Хз що з цим робити. Якщо постити справді найкращі з Мікро, то тоді буде самий колюх. В інших не лише менше контенту, а й є сумніви щодо боянистості та якості.
Може треба перерву зробити? :rolleyes:

Так. Але який є.
Поки ти зайшла, спитаю. Вже були вірші з омномном.. але не пам'ятаю які. Цей не переспів, бува?

осінь навалилась
дощик за вікном
антидепресанти
омномномномном
Малаш
Не пригадую

А щодо віршів - навіть у вірша іронічної зараз мало лайків. Може ще набіжать. Хз що з цим робити. Якщо постити справді найкращі з Мікро, то тоді буде самий колюх. В інших не лише менше контенту, а й є сумніви щодо боянистості та якості.
Може треба перерву зробити? :rolleyes:
В мене Став останнім часом добре набирає лайки, десь 40+ майже стабільно. І на минулому тижні на 30-40 лайків було чимало віршів. Навіть у Аху, якого зазвичай погано лайкають

В мене Став останнім часом добре набирає лайки, десь 40+ майже стабільно. І на минулому тижні на 30-40 лайків було чимало віршів. Навіть у Аху, якого зазвичай погано лайкають
Важко сказати від чого це залежить :незнаю: День на день не припадає.
Може ти і мої будеш сама відбирати? Бо я не розумію які зайдуть.

Назад
Зверху Знизу