Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Про Амадея Моцарта не зрозуміла у чому жарт У вуличної скрипці?Хтось чув жарт на цю тему?
а амадей пограти вийде
гукають діти крізь вікно
і моцарт ноти розкидає
та скрипку вуличну бере
©️ Geronimo
І тут про поради щось знайоме
патологоанатом сивий
свою роботу вихваля
в нас слава богу пацієнти
порад ніколи не дають
© дядько в
В пограти. Гра слівПро Амадея Моцарта не зрозуміла у чому жарт У вуличної скрипці?
Це так. Але тут конкретно про поради, може це трохи інший бік? Хоча...Про тихих та мовчазних клиєнтів/пацієнтів патанатомов тільки ледащий лікар не шутив
Я не чула такогоА це? Ніби як знайома не як текстовий жарт, а як баченний. Може з КВН чи щось таке.
одягся в класику аркадій
пенсне тростина капелюх
і під чайковського на кухні
б'є мух
Крекер
Жарт не чула, але мені віршик не смішний. Хоча немовби повинен був би. Такий денді - і мух.. Але чомусь не смішно. Може, порівняно з більш тонким про гру.одягся в класику аркадій
пенсне тростина капелюх
і під чайковського на кухні
б'є мух
У коментах було кумедно. Варіанти виробництва писали: рос, США, Голандія навіть!А яка країна не знайшла? Бо написано американська (а судячи з коментів раніше було написано, що рос), а схоже що фільм німецький.
А! Я ж сама тепер можу подивитися за назвою.
Так, німецький.
Мені і про скрипку не смішний. Але там гра слів, а у цьому примітивний гуморЖарт не чула, але мені віршик не смішний. Хоча немовби повинен був би. Такий денді - і мух.. Але чомусь не смішно. Може, порівняно з більш тонким про гру.
Ще знайшла собі цікавий серіал, кажуть, типу серіалу "Сотня". Подивимось.фільм німецький
Бо про США написано на заставці, а про росію, я так розумію, теж було написано (мабуть раніше). Хоча ж імена у фільмі німецькі, та і такий натуралізм з членами люблять показувати вони і Скандинавія.коментах було кумедно. Варіанти виробництва писали: рос, США, Голандія навіть!
Навіть картинка Сотню нагадує. Але якщо закінчиться так само ніяк, то я дивитися не хочуЩе знайшла собі цікавий серіал, кажуть, типу серіалу "Сотня". Подивимось.
У 2070 році колишні держави на континенті розділилися на невеликі міні-держави, кожна з яких намагається вижити в умовах жорсткої конкуренції. Цей період чимось нагадує епоху воюючих держав у Китаї або часи сьогунів у Японії, де кожен намагається домогтися панування. Автори сценарію розповідають про людей, які виживають за умов настільки масштабної катастрофи.
![]()
О, так там бігають без трусів?Бо про США написано на заставці, а про росію, я так розумію, теж було написано (мабуть раніше). Хоча ж імена у фільмі німецькі, та і такий натуралізм з членами люблять показувати вони і Скандинавія.
Це добре, значить з головою усе гараздТам пісяють без трусів![]()
Про Амадея достатньо було б двох перших рядківМені і про скрипку не смішний. Але там гра слів, а у цьому примітивний гумор![]()