Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Як спостерігача обʼєднати із спостереженням?Позиція спостерігача виявляється у тому, що людина мислить над дуальністю
Всякое утверждение со стороны наблюдающего, если он не осознал того, что он есть наблюдаемое, создает только новый ряд представлений, и он снова оказывается у них в плену.
Но что происходит, когда наблюдающий осознает, что он есть наблюдаемое? Не торопитесь, двигайтесь очень медленно, т.к. то, к чему мы сейчас подходим, очень сложно. Что же происходит? Наблюдающий не действует вообще. Наблюдающий всегда говорит: «Я должен сделать что-то с этими представлениями, я должен преодолеть их или придать им иную форму», он всегда активен в отношении того, что он наблюдает, действуя и реагируя со страстью или более спокойно, и его действия, вытекающие из того, что ему нравится или не нравится, называются позитивным действием типа: «Это мне нравится, поэтому я должен этим владеть, то мне не нравится, поэтому я должен от него избавиться»; но когда наблюдающий поймет, что предмет, в отношении которого он действует, — это он сам, тогда между ним и предметом нет конфликта. Он есть это, он не является чем-то отделенным от этого. Пока он был отдельным, он делал или пытался делать что-то с этим, но когда он понял, что он есть предмет наблюдения, тогда нет никаких не нравится или нравится, и конфликт прекращается.
Треба буде спробувати! Но це вже після фінського детектива. Вже три потопельника!А я ось подивилася. Мені сподобався![]()
Та цікавий він! Я навіть не знала, що ж поставити, клас чи смішно, бо мені і те, і інше.Не зайшов вірш
![]()
Якби ж всі інші написали, що не дуже цікавий, я б його не постила. А то змовчали (( а я ж по вам орієнтуюся![]()
Я, мабуть, дещо цинічно вискажуся, але: хоч так розумійте, хоч сяк розумійте, живіть як хочете, - все одно ця інкарнація закінчиться і почнеться наступна. І в наступній буде те ж саме. І в наступній за наступною. Так що можна взагалі не паритися ні над чим. Або паритися, як хочете. Це віртуальні ігри Вселенського розуму, який вдає, ніби хтось є і щось є, крім нього самого.Ось тут незрозумілий момент
То це віртуально останнє шо треба зробити щоб віртуально покинути сансару.Це віртуальні ігри Вселенського розуму, який вдає, ніби хтось є і щось є, крім нього самого.
Дуже зручна позиція. Грабуй, вбивай, єбі гусей, йди на війну за бабло. Не, ну а що? Це не я, це Вселенский розум.Я, мабуть, дещо цинічно вискажуся, але: хоч так розумійте, хоч сяк розумійте, живіть як хочете, - все одно ця інкарнація закінчиться і почнеться наступна. І в наступній буде те ж саме. І в наступній за наступною. Так що можна взагалі не паритися ні над чим. Або паритися, як хочете. Це віртуальні ігри Вселенського розуму, який вдає, ніби хтось є і щось є, крім нього самого.
Нічого подібного, заповідей ніхто не відміняв. Не убивай, не кради, не зводь напраслину на ближнього і далі за списком. Це є в усіх релігіях світу в різних варіаціях. Для порушників придумана карма.Грабуй, вбивай, єбі гусей, йди на війну за бабло. Не, ну а що? Це не я, це Вселенский розум.
У тебе таке хобі?Проїхала свою зупинку.
Дивлюся, смішнийА я ось подивилася. Мені сподобався![]()
А яка країна не знайшла? Бо написано американська (а судячи з коментів раніше було написано, що рос), а схоже що фільм німецький.Назву знайшла в коментах, це "Нянька на різдво".