Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Дуже сподобався малюнок.Доброго ранку! Добро з нами
Коли книга поглинула
![]()
А мене поглинув серіал "Белгравія"Коли книга поглинула
І як він?натрапила на серіал- темне фентєзі ,,Смарагдове місто,, 2016-2017 р.р. 10 серій.
Дороті 20 рочків. Красуня. Ураган закинув їі у країну ОЗ. Страшила - красень, відьми - казкові, пригоди дивні.
У Белгравії є ж і друга частина!А мене поглинув серіал "Белгравія"Я таки вирішила його додивитися. (зупинилася на принципіальному питанні щодо Ватерлоо і перейшла на детектив
)
Мені на перших хвилинах Белгравія здався нецікавим, а насправді!Хто б міг подумати, що там будуть такі скандали-інтриги-розслідування, куди там детективним серіалам!
зи. Головна героїня, наречена, яка хоче в Індію - там, в Індії, легко зійде за свою.![]()
Чоловікам вірити неможна, якщо він ще й чарівник країни ОЗ. Красеню-Страшилі вірити неможна. Другий сезон чомусь не зняли, нажаль...😊І як він?
Відгук прикольний:
"Розслабтеся на рахунок того, що сюжет та герої не відповідають 'класиці'. Це інший фільм. Сувора фантазія на тему Країни Оз. Загалом не дитяча. Несподівано, так?
![]()
"Всі брешуть" (с) доктор ХаусЧоловікам вірити неможна,.... Красеню-Страшилі вірити неможна.
та можна мені вірити. інколи. і не такий вже я я страшила)))... Красеню-Страшилі вірити неможна. ...😊