Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Або отак....
Стала дивитися твій детектив "Астрід і Рафаелла". (це мене проняла заява Лени про сю-сюсеріал
Щоправда, з самого початку Астрід наїхала на нашу святу каву, сказавши, що, мовляв, при смаженні виділяються канцерогени! Так шо ж тепер, нічого смаженого ніколи не їсти? Ні картоплі, ні курки, ні котлет?!
Треба смажити не на соняшниковій олії, а на оливковійЩоправда, з самого початку Астрід наїхала на нашу святу каву, сказавши, що, мовляв, при смаженні виділяються канцерогени! Так шо ж тепер, нічого смаженого ніколи не їсти? Ні картоплі, ні курки, ні котлет?!![]()
Я відтягую їі з краю столу. Заборонити не лізти до столу - в нас не вийшло. Красти їжу - такого нема, але перевірити, що кому я накладую і чим годую - це у Мурзієти на раз. 😁На першій фотці видно, що навіть уві сні зберігається хитрий вираз обличчя!
А на другій - це стіл? А вона не падає з цього краєчка?![]()
Можна звичайно якщо полюбляєш канцерогени.Так шо ж тепер, нічого смаженого ніколи не їсти? Ні картоплі, ні курки, ні котлет?!![]()
Мої по столу ні лазять, були молодше - питалися, але іноді ніччю залишають відбитки лап не пліті - кераміка - видно, як на дзеркаліЯ відтягую їі з краю столу. Заборонити не лізти до столу - в нас не вийшло. Красти їжу - такого нема, але перевірити, що кому я накладую і чим годую - це у Мурзієти на раз. 😁
Що ж робити?Нічого не можна їсти. І навіть займатися фотосинтезом не вихід.
Невже у тебе виходить не їсти нічого смаженого?Можна звичайно якщо полюбляєш канцерогени.![]()