Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А натюрморт можна?Пейзаж я не пропонувала, бо мене пейзажі мало цікавлять. Котики - в будь-якому разі цікавіше, особливо якщо власні та ще й підготуватися
Це занадто сильний забобон.Вона не безкітна, а не хоче постити свого рудого Ось прям ніколи-ніколи не показувала, з забобонних міркувань
Якщо з котом, то такА натюрморт можна?
То і пейзаж значить з котом. І батальна сцена.Якщо з котом, то так
Співробітниця каже, що як тільки постила фотку свого кота, так він починав хворіти. Тож тепер не постить. Але я вважаю, що то збіг. Був би ще кіт якийсь дивовижний, а то доволі звичайний - не пам'ятаю чи британець чи перс.Це занадто сильний забобон.
Аллах створив котиків не шоб ховати їх, а шоб всі дивилися на їх красоту.
Це повна фігня.Співробітниця каже, що як тільки постила фотку свого кота, так він починав хворіти. Тож тепер не постить. Але я вважаю, що то збіг. Був би ще кіт якийсь дивовижний, а то доволі звичайний - не пам'ятаю чи британець чи перс.
Ніт. Це ж безглуздо, не показуватись.Ну, деякі люди так і вважають. А ти не віриш у такі речі?
Я питала чи ти віриш у зурочення, а не у схованкиНіт. Це ж безглуздо, не показуватись.
Просто боятись життя.
мовчання - золото, так що можна й повболтати на самоті.Сьогодні в темі тихо.
А хіба буває інакше? Кому ще довірити свої геніальні думки?Сама із собою? Вголос?
О, добре, я вже готовий відкрити свою думку! Що там у тебе цікавого?