Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ти не писала Гарматюк, ти писала "пиріжкарка Лариса"Через пошук не всі пости знаходяться чомусь. Не хоче Ларису Гарматюк шукати![]()
Та воно і Ларису не знаходить. Хоча один з разів я б мала і прізвище написати. Може то в чаті дівчатам.Ти не писала Гарматюк, ти писала "пиріжкарка Лариса"
Одне єА я завтра чекаю тут на нашу пиріжкарку Ларису
Лишень уявіть, що скоро тут може створитися пиріжковий клуб![]()
І коли це було останній раз?Та рази три писала! Два - 100% Мабуть повз очі пропустила, не могла не читати![]()
Та це все у березні. Я перший раз написала пиріжкарка Лариса, бо не всі ж знають її за прізвищем. А потім хз як писала. Може просто Лариса, бо думала, що ви вже знаєте про кого мова.І коли це було останній раз?
Ти часто спілкуєшся з Ларисою, а я коли зненацька побачила "Лариса", "Гарматюк" не згадала. Почала перебирати авторів, і щось ніяк.
От ми з Ларисою Гарматюк мріяли колись спробувати писати пиріжки за мотивами Пратчетта.
Лариса все зайнята![]()
Ми її стільки згадуємо сьогодні, що мала б вже прийтиТи звернула увагу на те, що Лариса Гарматюк - програмист в Укрзалізниці?![]()
Мати Василева, півроку тому! Та за півроку можна забути що завгодно
Ми її стільки згадуємо сьогодні, що мала б вже прийти![]()
Та просто шукала прізвище і натрапила. Хоча я справді була впевнена, що ти їх пам'ятаєш. Тепер згадала, що т навіть ніки не читаєш, на відміну від мене, куди там прізвищаМати Василева, півроку тому! Та за півроку можна забути що завгодно![]()
Шо значить "ви"?А, ось яке було. Звісно, ви могли і не співставити. Могли подумати, що зайнята, щоб писати пиріжки (якщо не пам'ятали що то за Лариса), а я мала на увазі, що досі не приходить.
Ніколи не можна бути впевненим в тому, що хтось щось пам'ятаєХоча я справді була впевнена, що ти їх пам'ятаєш.
Лена знов не світиться зеленим..Та вони то замовкнуть, то знову
Ви - значить, що ви всі не пам'ятаєте хто така Лариса. Але це ще треба уточнитиШо значить "ви"?
Та зрозуміло. Просто кажу, що була впевнена. Взагалі ні в чому не можна бути впевним, але ж це нам не заважає бути такимиНіколи не можна бути впевненим в тому, що хтось щось пам'ятаєЦе тільки ми самі точно щось пам'ятаємо, бо воно нам треба. А іншим взагалі воно може бути не треба і не цікавити.
А має весь час світитися?Лена знов не світиться зеленим..![]()
Так буваєЛена знов не світиться зеленим..![]()
про мідні труби зрозумілаЗнов у людей гуде кран. Ліньки вставати. Але ж починає дратувати, тим більше, що я планувала поспати. Зранку я вже ходила, подзвонила у двері, густи перестало. А це ось знову, вже хвилин 10.
А то!А має весь час світитися?
Я могла і бачитиЗнову мій пост загубився? Кілька днів назад постила![]()