Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Пʼєм енергетичний напій.
Що ти, як дизайнер, думаєш про цю основну світлину для групи?

received_451382273080756.jpeg

Може хай ШІ намалює?
Та може. Але в мене нема ідей.
А про цю чого спитала... Її зробила моя екс-модераторка дуже давно, ми тоді саме про обкладинку розмовляли. І вона сфоткала справжній рушник і доробила в додатку. А друга модерка була в захваті. Власне, вони обидві були в захваті і мені не стало духу поламати їм кайф, так що поставили цю.
Тож я і хочу знати твою думку. Мені одразу кинулася у вічі чорна пляма просто в центрі картинки. Такого не має бути, як на мене. Я тоді подумала, що згодом, тихенько від них, спробую зробити з червоним відтінком. Спробувала, але мені не сподобалося. Якби робити з нуля, а не виправляти, то може інакше б було... Але все одно це краще, ніж звичайна жовто-блакитна фотка, яка була до того. Та все-таки щось зробити треба.
Ти згоден, що чорне коло в центрі - то не комільфо?

Її зробила моя екс-модераторка дуже давно, ми тоді саме про обкладинку розмовляли. І вона сфоткала справжній рушник і доробила в додатку. А друга модерка була в захваті. Власне, вони обидві були в захваті і мені не стало духу поламати їм кайф, так що поставили цю.
Мені, наприклад, вона як одразу не сподобалася, так і не подобається. У центрі рушника поставили навіщось печатку і притрусили крихтами сиру. :-)

А я оце замість спати лежала та чекала невдовзі наступних серій, як було вчора. За цей час вже і виспатися можна було б.

Та щоб скотиняк через сраку вивернуло, щоб їм кіл у горло загнали, щоб их семя гнило до 14 коліна

О, і діда збудили.

• Це смішно!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу