Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Коли зачинені вікна, це не так чути. Повір, це набагато тихіше, ніж звуки у моїй квартирі.
Я до ціх звуків звикла, майже не помічаю. Часом сама алчно подивляюся на приватні будинки :)

До півня, собак. А ось гостей півень дуже вражає. А пару років тому ще й свиня хрюкала голосно:D
Мені і півень, і собаки заважають, але якщо вікно відчинене. Коли я жила на Сортировці, то там навпроти приватний сектор і в когось була псарня. І всі оті собаки починали несамовито волати о шостій ранку. Я вставала, зачиняла вікно і далі спала.

Ого! Схоже сніг впав, так гепнуло, що я аж підскочила. А сусідка зараз верещить по телефону (мабуть, бо чути лише її голос вже 10 хвилин), так навіть на мить не замовкла.

Мені і півень, і собаки заважають, але якщо вікно відчинене. Коли я жила на Сортировці, то там навпроти приватний сектор і в когось була псарня. І всі оті собаки починали несамовито волати о шостій ранку. Я вставала, зачиняла вікно і далі спала.

Ого! Схоже сніг впав, так гепнуло, що я аж підскочила. А сусідка зараз верещить по телефону (мабуть, бо чути лише її голос вже 10 хвилин), так навіть на мить не замовкла.
Я сьогодни вже три рази підскакувала через той сніг. А Гаррі навить пробігся по квартирі:D

З ФБ.

1707599967757.webp

• Це лайк!
Реакції: E.N
Я сьогодні якась загублена. Не можу знайти справу до душі. Звісно, роблю те, в чому є потреба, але загалом нічого не хочеться. Воно ще вчора почалося, але тоді я придумала помалювати. Сьогодні не хочеться й це. Можливо, захотіла б зробити лаваш з оселедцем, бо не робила такого і ще цікаво спробувати (надибала щойно рецепт), але то треба йти по продукти, а це вже ліньки :-) Погода діє :угу:

Ото у вас засніжило, так засніжило :) ❄️🌨️⛄ В чаті постили - таке враження, що десь в Канаді :)
Я аж встала, щоб у вікно подивитися на ту Канаду :-)
Як на мене, звичайна зима. Щоправда, 4 останні роки вона набагато тепліша, ніж раніше, але нічого незвичайного. Сніг, про який я писала, впав не через те, що засніжило, а через відлигу :)

Щось до нас в тему постійно лізуть якісь дегенерати. Схоже, їх в реалі чмирять, то вони думають тут підвищити свою самооцінку, ображаючи жінок. І не розуміють, що це марно, бо таких і на ХФ чмиритимуть.

А ще воно не бачить, що його повідомлень нема, та знову пише :іржач:

Можливо, захотіла б зробити лаваш з оселедцем, бо не робила такого і ще цікаво спробувати (надибала щойно рецепт),
Я дивлюся, цей рецепт лаваша з оселедцем всунули всюди, де тільки змогли! :ги: Я його бачила за 2 доби вже на декілька тг-каналах і в Ютубі :)

Ну, не знаю.. Може, комусь вдавалося купити смачний лаваш, а у мене склалося враження, що це шматки умовно їстивного картону :-) Тож, оселедець просто шкода псувати таким рецептом..

Сніг, про який я писала, впав не через те, що засніжило, а через відлигу :)
А первопричина? :) Він би не впав так епічно при відлизі, як би не сильно засніжило :) Наприклад, відлига - але снігу настільки мало, що ті 0,2 мм снігу вмить би розтанули, і все..

А дівчина геть сонна - аж дві чашки з кавою
Я теж така. :-)
але то треба йти по продукти, а це вже ліньки
Спечи щось. Млинці, оладки. :rolleyes: Якщо є сухі дріжджі, можна на піцу замахнутися з тим, що знайдеш у холодильнику :)

Я дивлюся, цей рецепт лаваша з оселедцем всунули всюди, де тільки змогли! :ги: Я його бачила за 2 доби вже на декілька тг-каналах і в Ютубі :)

Ну, не знаю.. Може, комусь вдавалося купити смачний лаваш, а у мене склалося враження, що це шматки умовно їстивного картону :-) Тож, оселедець просто шкода псувати таким рецептом..
Якщо він трохи розм'якне, то легше кусати )) так-то я думаю, що ці лаваші однакові, там же вода та борошно, інакші вони і не можуть бути.
А первопричина? :) Він би не впав так епічно при відлизі, як би не сильно засніжило :) Наприклад, відлига - але снігу настільки мало, що ті 0,2 мм снігу вмить би розтанули, і все..
То зрозуміло, що впав, бу було чому палати. Але для мене це не "дуже багато снігу". Звичайна собі зима.

Спечи щось. Млинці, оладки. :rolleyes: Якщо є сухі дріжджі, можна на піцу замахнутися з тим, що знайдеш у холодильнику :)
Та ні, крім того що нема з чого, мені ж і ліньки. Оселедець з лавашем - то цікаве, бо я такого не робила, а готувати просто так - то взагалі не цікаве, то тільки з голоду :-)

Та ще причвалає. Прєвєд. У нашу тему першу притягнув своє гімно, але активно читає Головний, та в тих темах мовчить. Тож чи троль чи зомбована вата, яка прийшла інфу збирати. А у нас розслабилася.

Назад
Зверху Знизу