Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Ти вдома без компа? Мати Василева...
Поки що так. Та взагалі-то він потрібен лише щоб фільми дивитися, бо з телефону це точно хтозна що. Може на роботі ноут візьму, все одно він там зараз не потрібен.
Ось-ось!
Але треба Іру не ще більш накручувати, а навпаки :) Наприклад, є ж Інет і телефон? тоді ж вже добре! :) :кава:
Я і не накручуся. В менез ціла купа невирішених справ, і комп не те що не на останньому місці, а взагалі мене не турбує.
Все
Домовився завтра на виписку
Я цилком здоров
Вже иду до братив
Бувайте
Хай щастить, бережи себе! ❤️

І з оцим пристроєм теж будуть проблеми. :-) Я в такій позі довго не витримую, треба повернутися на живіт чи бік. Хоча може набік його можна якось прилаштувати :ги: Але ж і це ненадовго - довже вовтузитися з прилаштуванням, а я вже повернулася ще кудись.
Ну на голову шльом, а до нього кронштейн.

Мені здається, для інтроверта цілком досить і людей на роботі
Мабуть це залежить від степені інтровертності. Якщо б не існувало інета, то приходити з роботи і сидіти постійно самій - це жахіття. Але коли спілкуєшся з людьми в інеті - то ж вже не сама, просто на відстані :)

А що ви робите, коли гупає? Ховаєтеся в більш безпечне місце у квартирі чи не звертаєте уваги?

Ти як?

Ні, це все обов'язково треба!
Насправді ні :) Я максималист. Мабуть так це називається. Тобто або все, або нічого. Без душевного спокою немає потреби в інших речах.
Втім це не означає, що я не передумаю назад.

Якщо все ж передумаю, то одне гарно - якщо перукар зробить погану зачіску, то мені буде все одно :-)

Я тебе розумію. Це треба звикнути.
Та я не те щоб боюся, але організм все одно реагує. Мені це не подобається. В нас на заняттях тільки-но прибрали страх і заспокоїли нерви, і оце таке 😡

Насправді ні :) Я максималист. Мабуть так це називається. Тобто або все, або нічого. Без душевного спокою немає потреби в інших речах.
Втім це не означає, що я не передумаю назад.
Так. Бажання зараз звелися до необхідного мінімуму. Але організму таки потрібні маленькі "подарунки" Хоча б як нагорода за стійкість. ІМХО :):кава:

Назад
Зверху Знизу